Mecanicien trakteert nietsvermoedende collega’s op spacecake: werknemers ongewild stoned

De hulpdiensten moesten donderdag uitrukken voor een 'cannabisincident' bij garage Ludwig Motors
Kristof Pieters De hulpdiensten moesten donderdag uitrukken voor een 'cannabisincident' bij garage Ludwig Motors
Een jarige mecanicien van garage Ludwig Motors in Sint-Niklaas had voor zijn collega’s een wel erg aparte lekkernij bij. Hij trakteerde hen op cake maar vertelde er wel niet bij dat hij er cannabisboter voor gebruikt had. Toen enkele werknemers zich plots onwel voelden, werden de hulpdiensten gebeld. In totaal waren er zes collega’s die braakneigingen kregen en hoofdpijn hadden. 

Niet het effect waarop de mecanicien had gehoopt wellicht. Hij nam de benen toen de hulpdiensten en de politie ter plaatse kwamen. Uiteindelijk moest er niemand worden afgevoerd naar het ziekenhuis. De werknemers kregen wel de opdracht om in de garage te blijven tot de drugs was uitgewerkt. Ze overwegen nu wel om klacht neer te leggen tegen hun jarige collega.
14 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Wesley Franki

  Voor degenen die hier zeggen dat dit geen kwaad kan; sommige hartritmestoornissen kunnen getriggerd worden door cannabis...

 • Geert Vlasschaert

  Een euforische verjaardag! LOL

 • Gerard Braeckmans

  Kan ook rare reacties tot gevolg hebben. Je probeert bijvoorbeeld een wiel van een HUV voertuig op een 'Deux Cheveaux' te zetten. Of je zet een voertuig naast of in de werkput en vindt het een kunstwerk.

 • Verstappen Martine

  Niet netjes je kan het op zijn minst effe vragen of ze willen proeven. Een grap waar eigenlijk niet met gelachen mag worden. Stel je maar eens voor dat ze in de auto stappen en tegengehouden worden voor controle .

 • els de Loof

  Neen dat proef je niet. Ik heb dat ook eens mee gemaakt. Ik wist van niks. Heb die nacht wel heel goed en rustig geslapen. Ik vond dat nog een goei grap.