McGregor en Mayweather spekken geruchten: nieuwe 'Fight of the Century'?

De afgelopen dagen werd er duchtig gespeculeerd: komt er een gevecht tussen MMA-vechter Conor McGregor en bokser Floyd Mayweather? Beide heren gooiden alvast wat extra olie op het vuur.

McGregor deed dat door een affiche op zijn Facebookpagine te plaatsen. 'The Notorious' zette er 'MMA Vs Boxing' bij. Ook Mayweather deed zijn duit in het zakje. Toen 'Money' gevraagd werd of hij tegen McGregor zou boksen zei hij dat het "goed mogelijk is" en dat "de geruchten misschien niet langer geruchten zijn" (zie video onderaan). Olie op het vuur waarmee ze de fans op het verkeerde been zetten of wordt de nieuwe 'Fight of the Century' echt geregeld?

Op sociale media is de verwarring alvast groot. De meeste fans zien de kamp absoluut zitten, sommigen hebben echter hun twijfels. Zij denken niet dat UFC toestaat dat een van zijn uithangborden een boksmatch afwerkt waar andere organisaties en sponsors baat bij hebben. Bovendien vrezen sommige fans dat het een onfair gevecht wordt omdat McGregor geen ervaring heeft in de boksring en Mayweather wel. Wordt ongetwijfeld vervolgd.