2021-10-18 21:14:09 DEN HAAG - Op de Anthony Fokkersingel in Den Haag is een persoon overleden na een aanrijding met een tram. De politie onderzoekt de oorzaak van de aanrijding. Volgens ooggetuigen zou het slachtoffer mogelijk door drie jongens voor de Randstadrail zijn geduwd. ANP REGIO15
Volledig scherm
2021-10-18 21:14:09 DEN HAAG - Op de Anthony Fokkersingel in Den Haag is een persoon overleden na een aanrijding met een tram. De politie onderzoekt de oorzaak van de aanrijding. Volgens ooggetuigen zou het slachtoffer mogelijk door drie jongens voor de Randstadrail zijn geduwd. ANP REGIO15 © ANP

Man sterft nadat hij voor tram geduwd wordt in Nederland, drie tieners opgepakt

De politie in het Nederlandse Den Haag heeft gisteravond een klopjacht gehouden op ‘drie lange, donker getinte jongens’ nadat een man werd aangereden door een tram. De man, die ter plaatse is overleden, zou volgens getuigen door de drie jongens (15, 15 en 18 jaar oud) voor de tram zijn geduwd in de Haagse wijk Ypenburg.

  1. Zat Nederlander onterecht in de cel voor moord? Na jarenlang zwijgen wordt naam van Belg geroepen in rechtszaal: “Dit kan je niet verzinnen”

    Zat Nederlan­der onterecht in de cel voor moord? Na jarenlang zwijgen wordt naam van Belg geroepen in rechtszaal: “Dit kan je niet verzinnen”

    Onverwachte wending in een moordzaak in Nederland: tijdens de rechtszaak in hoger beroep rond de moord op Sven Prins (30), werd plots een naam geroepen van een mogelijk nieuwe verdachte. Het zou gaan om een man uit België. Dat meldt 1Limburg. Het Nederlandse gerecht bekijkt of de man iets te maken had met de fatale schietpartij in 2015. Drie mannen werden al veroordeeld voor de moord - één van hen mogelijk onterecht, zo blijkt nu. “Dit is zo’n bijzondere samenloop van omstandigheden. Dat is gewoon filmmateriaal.”
  2. Eerste zitting over moord op Nederlandse misdaadverslaggever Peter R. de Vries: “Ingrijpend en confronterend”

    Eerste zitting over moord op Nederland­se misdaadver­slag­ge­ver Peter R. de Vries: “Ingrijpend en confronte­rend”

    De rechtbank in Amsterdam heeft vandaag voor het eerst openbaar de zaak van de moord op misdaadverslaggever Peter R. de Vries behandeld. De rechter richtte zich bij aanvang tot de nabestaanden: “Het zal voor u een moeilijke en beladen dag zijn.” Dat was het ook, bevestigt de partner van De Vries. “Ingrijpend en confronterend”, zo omschrijft ze het. Toch was het belangrijk voor de nabestaanden om aanwezig te zijn, om de verdachten in de ogen te kunnen kijken.