Lukaku drukt heisa rond privéjet de kop in: "Komaan, mensen hebben geen tijd voor zulke nonsens"

Photo News
Nee, er zit geen kink in de kabel tussen Romelu Lukaku en zijn club Everton. De Britse tabloid 'Mirror' pakte uit met een verhaal als zou de spits boos geweest zijn op zijn club omdat die niet wilde meebetalen voor de privéjet die de Rode Duivels dinsdag na de wedstrijd in Cyprus terug naar Engeland bracht, maar 'Big Rom' drukt die geruchten zelf de kop in.

Nadat de Duivels hun campagne richting WK onder meer dankzij twee goals van Lukaku goed hadden ingezet, wilden enkele clubs uit het Noord-Westen van Engeland hun spelers zo snel mogelijk terug met het oog op hun wedstrijden in de Premier League van afgelopen weekend. Daarom besloten Manchester City, Liverpool en Burnley te betalen voor een privéjet - een ticketje op die vlucht kostte volgens de tabloid 7.500 euro per persoon - maar omdat die vol zat moesten de spelers van Everton en Man United (Romelu Lukaku, Kevin Mirallas en Marouane Fellaini) zelf een privéjet regelen.

Bullsh*t
Everton moest pas vanavond aan de bak (tegen Sunderland) en omdat coach Ronald Koeman zijn manschappen pas donderdag terug op de club verwachtte, weigerde de club mee te betalen voor de vlucht. Lukaku en Mirallas waren daar echter vanop de hoogte, waardoor ze hun terugreis zelf bekostigden. Much ado about nothing dus, zo bevestigde de oudere broer van Jordan vanochtend nog een keertje via Twitter. "Vanochtend weer opgestaan met zo'n 'bullsh*t'. Komaan, mensen hebben geen tijd voor zulke nonsens", klonk het.

Photo News
Photo News