Melbourne.
Volledig scherm
Melbourne. © AFP

Lockdown in Melbourne verlengd

De lockdown in Melbourne, de op een na grootste stad in Australië, zal worden verlengd. Dat heeft de lokale overheid meegedeeld.

5 reacties

 • Yves Van Rossem

  3 maanden geleden
  @Joris VanGestel: waarom heeft het gefaald bij rechtse regeringen ? onze regering is bij m'n weten geen "rechtse" regering en van een succesvolle corona aanpak kun je hier ook niet spreken. Je moet gewoon over wat boerenverstand beschikken om de juiste beslissingen te nemen ... en dat heeft weinig met links of rechts te maken.
 • Joris VanGestel

  3 maanden geleden
  Het vaccinatiebeleid in Australia is door hun rechtse regering volledig mislukt, net zoals in praktisch alle landen waar een rechtse regering aan de macht is.
 • Raoul Rouma

  3 maanden geleden
  Die Boris Johnson is al een even grote populist als onze De Croo. Voor de meerderheid van de burger word er een echt beleid naar waarde geschat. Streng maar rechtvaardig, geld komt in deze tijden op de tweede plaats en steeds toegeven is een kaakslag voor de mensen die reeds véél hebben opgeofferd.
 • Annie Vancauteren

  3 maanden geleden
  Media waar zijn jullie mee bezig. Onderzoek eens , en laat u niet dicteren wat jullie moeten schrijven. Je vernield niet alleen je eigen beroep, maar ook de toekomst van je eigen kinderen. Laat je niet bedreigen door de WHO wen de NWO. Ook voor je eigen goed. Dit moet stoppen, de teloorgang van de mensheid, menselijkheid.
 • Marie Vandam

  3 maanden geleden
  Ondertussen is de armoede enorm toegenomen Moet men tonnen voedsel weg gooien daar de boeren geen plukkers mogen aannemen Zitten heel veel mensen zonder werk En nemen de protesten toe Die obsessieve angst regering doen hun eigen land kapot over de protesten zwijgt men ook Australië is helemaal niet het land van melk en honing