AFP
Volledig scherm
© AFP

LIVE. “Zeldzame bijwerking AstraZeneca heeft absoluut niets te maken met klassieke trombose” - Taskforce Vaccinatie maakt nieuwe leverschema bekend

Het Overlegcomité komt woensdag opnieuw samen. Het comité zal de situatie voor het onderwijs bespreken, maar voor de rest ligt de agenda nog niet vast. Dat melden bronnen en wordt bevestigd aan onze redactie. De coronacijfers zijn op dit moment nog te onduidelijk. Volg alle ontwikkelingen over het coronavirus in onze liveblog.

40 reacties

 • Walter Lippens

  1 maand geleden
  Maarten Anthonis, onderwijs is essentieel, horeca is dat niet. Dus, scholen open!
 • Joan Vliegen

  1 maand geleden
  Tegen dat iedereen ingeent is kan men van vooraf aan opnieuw beginnen. Tot zover de gezondheidszorg...
 • felix strackx

  1 maand geleden
  Wat een mop: 100.000 op 1 dag? En waar zou dat geweest zijn misschien?
 • linda Hofkens

  1 maand geleden
  Schaf dat taskforce gedoe ook maar af, zitten er gewoon hun zakken te vullen op de kap van de bevolking waar ze totaal niet voor zorgen. Alleen leugens vertellen dat kan men daar als de beste. Wat is in godsnaam de meerwaarde van zulk een geldverslindend orgaan waar we geen sikkepit beter van worden integendeel.
 • Sylvain Helsen

  1 maand geleden
  Tegen huidig tempo zal heel Vlaanderen tegen eind september 2022 wel volledig gevaccineerd zijn.
 1. Walibi weigert te corpulente vrouw (22) op nieuwe achtbaan Kondaa
  Waver
  53

  Walibi weigert te corpulente vrouw (22) op nieuwe achtbaan Kondaa

  De gloednieuwe Kondaa in Walibi is de “hoogste en snelste rollercoaster van de Benelux”, maar haalt zo’n tien dagen na de opening de krantenkoppen in Franstalig België om een andere reden. Een jonge vrouw (22) zat al klaar in het treintje, maar kreeg net voor vertrek te horen dat ze toch niet meemocht en moest uitstappen. Ook al werd het niet expliciet verwoord: ze bleek te corpulent, melden de Sudpresse-kranten.
 1. André Hazes spreekt over de gehoorpro­ble­men van zijn vader: "Zijn stem was zo goed maar hij zong vals omdat hij de toon niet hoorde"
  Play
  Kleine Jongen

  André Hazes spreekt over de gehoorpro­ble­men van zijn vader: "Zijn stem was zo goed maar hij zong vals omdat hij de toon niet hoorde"

 2. Oudste radiopresentator ter wereld (96) stopt na 72 jaar
  Play

  Oudste radiopre­sen­ta­tor ter wereld (96) stopt na 72 jaar