Volledig scherm
© hln live

LIVE. “Vervroeging van de nachtklok behoort tot het plan B” - De Croo wil tijdelijk Europees verbod op plezierreizen

Pfizer kan geen zekerheid bieden voor het aanleveren van de nodige vaccins in de komende weken. De vaccinaties van personeel van Vlaamse ziekenhuizen worden voorlopig uitgesteld door de overheid. De vaccinproducent zegt te begrijpen dat iedereen zo snel mogelijk gevaccineerd wil worden, “maar dit zijn uitzonderlijke tijden”. Intussen worden steeds meer besmettingen met de Britse variant vastgesteld in België. Volg alle ontwikkelingen over het coronavirus in onze liveblog.

94 reacties

 • dirk clemeur

  1 maand geleden
  Ze kunnen er misschien nog wat virologen bijnemen met nog eens een andere mening, hoeveel geld heeft dit de belastingbetaler al gekost. Wat gaat het volgende zijn de lichten om 20 uur doven. Regering volg een eigen strategie en loop niet achter de maatregelen van andere landen aan !
 • Gilbert Rodts

  1 maand geleden
  Dat wij alles moeten vragen aan de EU bewijst dat wij in eigen land niks meer te zeggen hebben OF dat deze regering geen ballen heeft om het zelf te doen .
 • werner vanhoutte

  1 maand geleden
  Na de vaccinaties verandert er niets :je draagt verder het masker, je houdt afstand en je wast je handen .Zo staat het duidelijk in de richtlijnen van Domus Medica , het huisartsen vakblad. Dat noemt men dan vrijheid . De enigste grote winnaars zijn de pharma bedrijven . In Domus -Medica kan je ook de bijwerkingen vinden . En let wel : er is na vaccinatie geen enkele opvolging.
 • dirk van den broecke

  1 maand geleden
  inderdaad achiel de binnenlandse reizen van tweede verblijvers zijn de super verspreiders , trekken zich van niets aan , en mogen alles resultaat cijfers bvb in West vlaanderen blijven hoog , omdat antwerpenaars en limburgers met het virus naar de kust en de ardennen trekken met familie zonder bubbel respekt
 • Betty Vranckx

  1 maand geleden
  Ik denk dat degene die op reis met het vliegtuig zijn geweest, nadien de scholen besmetten. Dus stop die niet essentiële reizen.
 1. Deze hond snuffelt naar coronabesmettingen op de luchthaven
  Play

  Deze hond snuffelt naar coronabe­smet­tin­gen op de luchthaven

 2. Gefrustreerd door corona? Reageer je af in de Rage Room van jeugddienst Tessenderlo
  Play

  Gefrus­treerd door corona? Reageer je af in de Rage Room van jeugd­dienst Tessender­lo