Minister van Volksgezondheid Frank Vandenbroucke.
Volledig scherm
Minister van Volksgezondheid Frank Vandenbroucke. © BELGA

LIVE. Vandenbroucke: “Overlegcomité moet kader vastleggen voor testevenementen” - Opnieuw geen Gentse Feesten deze zomer

Drie vaccinatiecentra in Vlaanderen zullen vandaag samen ruim 3.000 vaccins toedienen, waardoor er voor het eerst elke dag van de week wordt gevaccineerd. Intussen is het uitkijken naar het Overlegcomité van woensdag. De situatie voor het onderwijs zal dan besproken worden, maar voor de rest ligt de agenda nog niet vast. De ministers willen nog even afwachten in welke richting de coronacijfers evolueren. Volg alle ontwikkelingen over het coronavirus in onze liveblog.

40 reacties

 • Gratienne D'Hondt

  1 maand geleden
  Er zijn zoveel mensen die op zondag werken Voor verkiezingen kan dat ook en worden we zelfs verplicht om te gaan
 • Bert Haver

  1 maand geleden
  Wat een klagers hier. Men kan pas vaccineren als er vaccins zijn. Trouwens België doet het zeer goed qua vaccinaties in vergelijking met andere Europese landen.
 • rik casteleyn

  1 maand geleden
  Iedereen weet nu al dat de cijfers op vrijdag de 4500 zullen benaderen omdat met de paasdagen er weinig testen werden gedaan. Met de scholen die terug open zullen gaan zijn er ongetwijfeld weer ouders bij die hun kinderen gaan besmetten omdat ze het opgelopen hebben op de werkvloer.
 • Annie Vancauteren

  1 maand geleden
  Denkt de bevolking echt dat dit wonder’ vaccins’ zijn ? Is er ooit een wonder gebeurd met medicatie ? Eer veel misère, zeker met ongeteste vaccins. Zie israel.
 • Pol Van Gils

  1 maand geleden
  Inderdaad Eddy, ook de site gevonden? 600.000 Vaccins in de vriezer en ons maken ze blij dat ze er vandaag alweer 3000 hebben ingespoten. Hoe lang blijven wij dit nog pikken
 1. Indrukwekkende renovatie van Gentse burgerwoning: “Meer daglicht, ruimte en zicht op de tuin”
  Livios

  Indrukwek­ken­de renovatie van Gentse burgerwo­ning: “Meer daglicht, ruimte en zicht op de tuin”

  Liselore en Peter wonen in een ruime burgerwoning in Gentbrugge. Samen met hun vijf kinderen vormen ze een nieuw samengesteld gezin. De halfopen woning dateert uit 1954 en was dus niet alleen aan renovatie, maar ook aan uitbreiding toe. De oude veranda aan de achterkant van de woning ruimde plaats voor een volledig nieuwe aanbouw met leefkeuken en maximaal contact met de tuin. Bouwsite Livios mocht het resultaat bekijken.
 2. Gent wil voertuigen van ‘asociale’ en ‘te luide’ bestuurders in beslag laten nemen, zelfs zonder zware overtreding
  Gent

  Gent wil voertuigen van ‘asociale’ en ‘te luide’ bestuur­ders in beslag laten nemen, zelfs zonder zware overtre­ding

  Gent wil in de toekomst veel sneller voertuigen van asociale bestuurders in beslag laten nemen. Nu is er enkel de ‘gerechtelijke inbeslagname’, waarbij bestuurders hun voertuig kwijt kunnen raken na een zware overtreding. Gent wil daar de bestuurlijke inbeslagname aan toevoegen, zodat ook wegpiraten die geen zware overtreding begaan hun voertuig kan worden afgepakt.
 1. Hond houdt toeristen voor de gek
  Play

  Hond houdt toeristen voor de gek

 2. Zo zien de vakantiehuisjes van Camping Coppens eruit voor én na de make-over van Staf en Monique
  Play
  Camping Coppens

  Zo zien de vakantie­huis­jes van Camping Coppens eruit voor én na de make-over van Staf en Monique