AFP
Volledig scherm
© AFP

LIVE. Van Ranst: "Boostervaccins tegen varianten zullen waarschijnlijk (twee)jaarlijks nodig zijn” - Pfizer levert vanaf 31 mei ruim 730.000 dosissen per week

Na een wekenlange stijging, daalt het aantal overlijdens door Covid-19 opnieuw lichtjes. En er is ook goed nieuws van het Pfizer-front: vanaf 26 april gaat het aantal voorziene leveringen van vaccins de hoogte in. Volg alle ontwikkelingen over het coronavirus in onze liveblog. 

48 reacties

 • terry henninckx

  3 weken geleden
  Ik heb zelfs 2x een uitnodiging gekregen en er voor bedankt.
 • terry henninckx

  3 weken geleden
  Dat komt elk jaar niet in mijn lijf.
 • Marga Printemps

  3 weken geleden
  Het lijkt al meer op een drugsverslaving, regelmatig uw vergif spuitje gaan halen.!
 • Alexa Grieken

  3 weken geleden
  Van Ranst natuurlijk weer daar, die zal nogal geld krijgen van de Farma lobby om dit allemaal te promoten, zijn politieke carriëre is verzekerd ten koste van ons land. Zeveraar dat hij is. Grootste oplichting dat er is, die vaccins.
 • jos robben

  3 weken geleden
  dat Van Ranst zijn experimentele vaccin vuiligheid maar in zijn eigen lijf spuit !
 1. LIVE. Kaap van miljoen coronabesmettingen in ons land overschreden - VS staan achter vrijgeven patenten coronavaccin
  1

  LIVE. Kaap van miljoen coronabe­smet­tin­gen in ons land overschre­den - VS staan achter vrijgeven patenten coronavac­cin

  De symbolische kaap van meer dan 1 miljoen geregistreerde coronabesmettingen werd vandaag bereikt. Officieel zijn al 1.003.746 mensen besmet geraakt, maar volgens biostatisticus Geert Molenberghs (KULeuven/UHasselt) is dat slechts het topje van de ijsberg. “Het échte aantal ligt tussen 3 en 3,5 miljoen”, zei hij gisteren aan onze redactie. Deze zaterdag mogen cafés en restaurants weer klanten ontvangen op het terras en de voorbereidingen daarvoor zijn in volle gang. Eerder deze week werd ook duidelijk welke richtlijnen zullen gelden om die heropening in openlucht in goede banen te leiden. Volg alle ontwikkelingen over het coronavirus in onze liveblog.
 1. En plots staat er een alligator voor het raam: "Straks breekt hij het glas!"
  Play

  En plots staat er een alligator voor het raam: "Straks breekt hij het glas!"

 2. Is de 71-jarige Mary de sterkste oma ter wereld?
  Play

  Is de 71-jarige Mary de sterkste oma ter wereld?