Photo News
Volledig scherm
© Photo News

LIVE. “Vaccin van Oxford en AstraZeneca biedt minder bescherming tegen Zuid-Afrikaanse variant" - Grote uitbraak bij Brusselse 101-centrale

Het Overlegcomité heeft vrijdag beslist dat de kappers opnieuw aan de slag mogen op 13 februari. Voor de horeca is het nog koffiedik kijken: volgens minister Frank Vandenbroucke is een opening op 1 maart “ondenkbaar”. Volg alle ontwikkelingen over het coronavirus in dit liveblog.

88 reacties

 • Roger Rymen

  2 maanden geleden
  Het ASTRA-ZENECA vaccin heeft nog niet anders dan problemen gegeven. Hoe en/of waarom heeft Europa dit vaccin zo snel goedgekeurd? Hadden ze niet beter eens aangeklopt aan de poort van het Kremlin?
 • Peter Vijverman

  2 maanden geleden
  Het nemen van maatregelen neemt zo veel tijd in beslag omdat eerst grondig moet afgetoetst worden dat deze de populariteit van de politici niet schaden en zelfs liefst nog bevorderen. Dus eerst het ego en dan de gezondheid van de burger. Voorbeelden genoeg voor wie wil zien.
 • Kris Leynen

  2 maanden geleden
  Gezondheidszorg inspuiten met vaccin met laagste werkzaamheidsgraad en waar 3 maanden tussen moet zitten, en deze mensen 3 maanden onbeschermd moet werken. Knap werk van onze vaccinatie strategen. De overheid krijgt zelfs in het positieve verhaal dat vaccinatie moet zijn weinig goed geregeld.
 • Cram Laev

  2 maanden geleden
  een goed gevoel, ze hebben zijn zakken gevuld misschien
 • Jacqueline Herck

  2 maanden geleden
  Het is al geweten dat AstraZeneca aan een verbeterd vaccin werkt dat in het najaar/einde van het jaar zou uitkomen. Ben benieuwd hoe lang de regering zal talmen bij deze aankoop.
 1. Kan Eddy Planckaert in één slag nagel in blok hout kloppen?
  Play
  De Omgekeerde Wereld

  Kan Eddy Planckaert in één slag nagel in blok hout kloppen?

 2. Brandbaar snoep op een taart vol vuurwerk? Slécht idee!
  Play

  Brandbaar snoep op een taart vol vuurwerk? Slécht idee!