Illustratiebeeld.
Volledig scherm
Illustratiebeeld. © Photo News

LIVE. Toeristen uit meeste Europese landen weer welkom in Portugal - "Totale willekeur bij uitnodiging coronaprik Nederland”

Als de vaccinatie- en coronacijfers het toelaten, kan de komende maanden het ‘zomerplan’ in werking treden. In dat stappenplan staan de versoepelingen voor de komende maanden uitgewerkt. Experts vrezen dat veel maatregelen te snel worden gelost, maar ondertussen werd 1 op de 3 Belgen al gevaccineerd. Volg alle ontwikkelingen over het coronavirus in onze liveblog.

10 reacties

 • Peter Van Dewiele

  1 maand geleden
  In heb mijn vaccin geweigerd!
 • Jozef Vermeulen

  1 maand geleden
  In België is er geen willekeur, daar worden risicogroepen ingeënt met het goedkoopste vaccin en zijn ze pas na 3 maanden volledig ingeënt. Gezonde politiekers en hun omgeving krijgen het duurste vaccin en zijn al lang volledig ingeënt.
 • Patrick Vandeputte

  1 maand geleden
  Het zou interessant zijn om eens te vernemen van diegenen die geen vaccin willen, waarom ze dat niet willen.
 • nico vets

  1 maand geleden
  Ik moet die brol niet,en al die zijn voor verplichte vaccinatie mogen gerust eens persoonlijk komen proberen om mij tegen mijn wil te laten inspuiten.
 • Frieda Delang

  1 maand geleden
  Karin Verhelst, oordeel mensen pas als iedereen de keuze krijgt voor hetzelfde vaccin. Niet iedereen krijgt Phizer maar wordt AZ opgedrongen. Dus oordeel niet zo snel over antivaxers. Er is een verschil tussen een vaccin of een vaccinatie weigeren!