Geert De Rycke
Volledig scherm
© Geert De Rycke

LIVE. Opnieuw meer bedden beschikbaar op intensieve zorg - Dinsdag al testevent met 200 deelnemers in Antwerpen

De verschillende regeringen van ons land kwamen vrijdagmiddag samen in het Overlegcomité om de coronamaatregelen te evalueren. Daarbij kwamen onder andere deze besluiten uit de bus: vanaf 8 mei zal een terrasje met vier opnieuw kunnen. De terrassen moeten wel om 22 uur dicht. In juni kunnen er weer evenementen plaatsvinden. Over evenementen in juli en augustus werden nog geen knopen doorgehakt. Volg alle ontwikkelingen over het coronavirus in onze liveblog.

25 reacties

 • Cris Verwilligen

  3 maanden geleden
  Mr De vuyst, helemaal gelijk. Maar 1 bemerking:de vaccins hebben een voorlopige goedkeuring. Dus enige twijfel mag wel. Voor de rest: het resultaat telt niet waar het vandaan komt. De enige vraag is : werkt het?
 • Jacques Landers

  3 maanden geleden
  India: 138 doden per miljoen inwoners België: 2060 doden per miljoen inwoners In België dus 15 keer meer of 1500%. Eerlijk berichtgeving zelf na te kijken op Worldometer. En maar zeggen dat India veel gevallen heeft die zijn wel met meer dan 1,3 miljard hé. Bovendien is het een half ontwikkelingsland en weinig ziekenhuizen. Maar wij Belgen doen het toch veel beter!
 • Walter De Vuyst

  3 maanden geleden
  Me dunkt dat er onder de lezers van dit forum heel wat virologen en experten in spe schuilen . Het is toch simpel alle vaccins zijn vooraf getest en goedgekeurd , dus laat maar komen .
 • luc janssens

  3 maanden geleden
  Kan iemand me uitleggen hoe de vaccins over de gewesten verdeeld worden. Als Vlaanderen een oudere bevolking heeft dan Brussel, is daar dan rekening mee gehouden bij de verdeling ? Volgens mij mag er alleen een proficiat zijn voor de vrijwilligers die een prima service verlenen in de centra zelf.
 • Sabine De Raedt

  3 maanden geleden
  Brussel al met 50+ en oost vlaanderen zijn ze nog niet aan 65 en risico mensen. Wat een verschil? Voorrangregels van regering?