Minister Philippe De Backer (Open Vld)
Volledig scherm
Minister Philippe De Backer (Open Vld) © Photo News

LIVE. Nog geen groen licht voor epidemiebarometer - De Backer presenteert strategische stock van miljoenen mondmaskers

Sinds het begin van de corona-epidemie zijn wereldwijd al meer dan één miljoen mensen overleden aan Covid-19. Dat blijkt uit een telling van de Johns Hopkins Universiteit in Baltimore. De meeste dodelijke slachtoffers vielen in de Verenigde Staten (ongeveer 205.000), gevolgd door Brazilië (meer dan 142.000) en India (ruim 95.000). In ons land vielen al 9.987 slachtoffers te betreuren. Het aantal overlijdens per dag blijft stabiel, net zoals het aantal nieuwe besmettingen, dat de laatste dagen een plateau bereikt lijkt te hebben

25 reacties

 • marijke boulet

  4 maanden geleden
  Alle beschermingsmateriaal opslaan op 1 plaats dus bij brand zit België met 0 stock . Ik had toch verwacht dat ministers een beetje slimmer zouden zijn en voor 4 a 5 opslagruimten zouden opteren
 • Fientje Goderie

  4 maanden geleden
  Nu nog een corona commissaris, waar halen ze het toch uit ,wordt dat dan het nieuwe slachtoffer waar ze zich achter gaan wegsteken .Hij/zij zal wel een goede verloning krijgen denk ik om als zondebok door het leven te gaan .
 • boris paesen

  4 maanden geleden
  En wat is de houdbaarheidsdatum. De vorige hebben ze allemaal vernietigd omdat ze niet meer geschikt waren.
 • phil smedts

  4 maanden geleden
  Hopelijk maken ze er een roterende stock van, zodat ze al die maskers niet moeten weggooien wegens te oud, zoals de vorige stocks.
 • daniel budenaerts

  4 maanden geleden
  Als de mondmaskers van Ontex van dezelfde kwaliteit zijn als hun incontinentiemateriaal heb ik nog liever een mondmasker van Chinese makelij.
 1. Twee epische filmmonsters clashen in Godzilla vs. Kong
  Play
  film

  Twee epische filmmon­sters clashen in Godzilla vs. Kong

 2. Zou jij durven? Hier krijg je massage van slangen
  Play
  bizar

  Zou jij durven? Hier krijg je massage van slangen