Volledig scherm
© AFP

LIVE. Nog eens 46 besmettingen met Britse variant in ons land vastgesteld - Onderzoek naar mogelijk verband tussen overlijden 82-jarige en coronavaccin

De coronamaatregelen in ons land worden verlengd tot 1 maart. Intussen wordt er druk gewerkt aan de massale vaccinatiecampagne. Ook elders ter wereld woekert het coronavirus nog altijd. Zo is in China voor het eerst in acht maanden tijd opnieuw een persoon overleden aan Covid-19. Volg alle ontwikkelingen over het coronavirus in onze liveblog.

56 reacties

 • Eddy Jans

  1 week geleden
  Je gaat de grenzen sluiten om de engelse variant buiten te houden terwijl ze al aanwezig is. De logica ontgaat me. Beter testen en eindelijk een contactopsporing die werkt.
 • Karel Van Beeck

  1 week geleden
  Onze politiekers zijn weeeer te laat ondanks de waarschuwingen van de experts. De ziekenhuizen staan weer een enorme klus te wachten. Bedankt reizigers, bedankt terugkerende arbeiders,bedankt open grenzen.
 • Frederik Vanrijkel

  1 week geleden
  Beste meneer De Croo , Ik vind dat jij en je voltallige regering verantwoordelijk is voor wat er zich nu afspeelt in België! Als jij eerste minister wil zijn heb dan ook het lef en de moed om dat juist te doen en dan zet jij je in voor de Belgen te ondersteunen en de juiste beslissingen te nemen . Maar al wat je doet is dit land om zeep helpen , de zelfstandige kapot maken met jullie regels dat op niks trekken! Je had de grens moeten dichthouden en de fout die jullie nu hebben gemaakt i erover
 • Patrick Desmet

  1 week geleden
  Tja. Als de Eurostar uit Londen aankomt in Brussel Zuid, kunnen de reizigers zonder een test af te leggen beschikken. Waar is deze regering mee bezig?
 • Pascal Vanhorenbeek

  1 week geleden
  Het reizen is niet de hoofdoorzaak, wel het niet testen en naleven van de quarantaine bij terugkeer. En wat te denken van bv internationale vrachtwagenbestuurders of van kritieke beroepen die zelfs mogen doorwerken zelfs al is de sneltest positief.
 1. Dit is de ongelofelijk schattige Ponkey de shezel
  Play

  Dit is de ongelofe­lijk schattige Ponkey de shezel

 2. In Wuhan zijn de rollen een jaar later omgedraaid: "Het is nergens zo veilig als hier"
  Play

  In Wuhan zijn de rollen een jaar later omgedraaid: "Het is nergens zo veilig als hier"