Frank Vandenbroucke
Volledig scherm
Frank Vandenbroucke © HLN LIVE

LIVE. Minister Vandenbroucke: “We kunnen nog versnellen als we extra vaccins Pfizer meerekenen”

De rijscholen gaan opnieuw open. Dat heeft het Overlegcomité beslist. Voor de kappers, de schoonheidsspecialisten en de horecasector is er vooralsnog geen perspectief. Er volgen zeker geen versoepelingen meer tot de volgende samenkomst op 22 januari. Een positief houvast is wel dat de vaccinatiecampagne in ons land rond september klaar zou moeten zijn. “Als alles lukt, komt het rijk van de vrijheid na de zomer weer in zicht”, stelde minister van Volksgezondheid Frank Vandenbroucke. Volg alle ontwikkelingen over het coronavirus in dit liveblog.

164 reacties

 • christine van litsenborgh

  1 maand geleden
  beste het geen Van Rants zegde reis verbod dat is veel te laat dat had men in october moeten doen de mensen die thuis zijn gebleven zijn gebruikt en zijn de pineut wij zitten al lang thuis en worden gestraft voor andere stommeriken die zich niet aan de regels VDB heeft gemakelijk praten die weet niet wat hij aanricht als ze daar maar eens over nadenken
 • Gino Sinnesael

  2 maanden geleden
  Minister Vandenbroucke: “We kunnen nog versnellen als we extra vaccins Pfizer meerekenen”. Klopt! Dankzij de formule '5 + 1 gratis' gaan we een roze toekomst tegemoet!
 • Gratienne D'Hondt

  2 maanden geleden
  Vaccineren dat moeten ze doen of ja miss gaan ze hier wachten toch ze vervallen zijn wie gaat nu weer zijn zakken vullen
 • Dino Van Waeyenberghe

  2 maanden geleden
  Men doet hier vanuit de overheid dat het een hele krachttoer is om op zo een “korte tijd” iedereen te vaccineren. Weet je wat een krachttoer is? Al bijna een jaar opgesloten te zitten zonder enig vertier. Wij hebben hier allemaal een jaar een enkelband gekregen.
 • ingrid vermeire

  2 maanden geleden
  Mr. Vandenbroecke (beleefd gebleven, hé) praat niet zoals je het doet tegen je kleinkinderen (als je die hebt). zorg dat die vaccinatie NOG sneller verloopt. lokalen voor de verkiezingen, voor een hele bevolking gaat sneller en je mag (moet) maar één voormiddag kiezen. Mr. Van Ranst : jij hebt een tuin (ne grote) en voelt de behoefte om op reis te gaan niet. andere mensen vinden dat wel fijn!
 1. Het is dé hype van het moment maar wat doe je eigenlijk op de app Clubhouse? En hoe krijg je toegang?
  Play
  Uitgelegd

  Het is dé hype van het moment maar wat doe je eigenlijk op de app Clubhouse? En hoe krijg je toegang?

 2. Naakte man slaat op de vlucht voor politie
  Play

  Naakte man slaat op de vlucht voor politie