REUTERS
Volledig scherm
© REUTERS

LIVE. Maandag werden liefst 60.000 besmettingen geregistreerd

Vrijdag wordt er een nieuw Overlegcomité gehouden, waarin de verschillende regeringen zich over de invoering van de coronabarometer zullen buigen. Dat instrument moet met parameters en kleurcodes meer voorspelbaarheid in de coronamaatregelen mogelijk maken. Lees alle nieuwe ontwikkelingen rond het coronavirus in dit liveblog.

 1. OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-docu, en dat is niet weinig
  Play
  Showbizz
  3

  OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-do­cu, en dat is niet weinig

  Hoe gaat het met de OnlyFans-modellen uit de documentaire ‘OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid’, een half jaar nadat de reeks op Streamz verscheen? Dat wou Showbits wel eens weten en dus spraken we opnieuw af met Jamecia. Haar getuigenis heeft haar carrière zeker een boost gegeven. Ze verdiende al goed haar boterham met seksueel getinte video’s, maar sindsdien heeft ze nog meer volgers. Volgers die haar uiteraard betalen om haar video’s te kunnen bekijken. Hoeveel haar dat extra oplevert per maand, verklapt ze aan Senne in een nieuwe Showbits. Bekijk hier de succesvolle Streamz-docu Onlyfans.
 2. N-VA krijgt het op de heupen van kritiek op stikstofakkoord: “Herziening ligt totaal niet op tafel”

  N-VA krijgt het op de heupen van kritiek op stikstofak­koord: “Herziening ligt totaal niet op tafel”

  Meerderheidspartijen CD&V en vooral Open Vld voeren de druk op in het dossier van het stikstofakkoord van de Vlaamse regering. Volgens Open Vld-parlementslid Gwendolyn Rutten bestaat er “grote rechtsonzekerheid” over de lijst van 41 rode bedrijven, de zogenaamde ‘piekbelasters’ die volgens het akkoord tegen uiterlijk 2025 moeten sluiten. Coalitiepartner N-VA krijgt het op de heupen van die kritiek.
 3. ASSISEN LIVE. “Vier mensen zijn op brutale wijze afgemaakt door een monster”: openbaar aanklager wil Alexander Dean (29) veroordeeld zien voor viervoudige moord
  Play
  Moere/Sint-Amandsberg/Varsenare

  ASSISEN LIVE. “Vier mensen zijn op brutale wijze afgemaakt door een monster”: openbaar aanklager wil Alexander Dean (29) veroor­deeld zien voor viervoudi­ge moord

  Bijna 5 jaar na de feiten verschijnt Alexander Dean (29) uit Varsenare voor het hof van assisen in Brugge voor viervoudige moord. De bodybuilder bracht op 25 juli 2017 z’n ex-liefje Maïlys Descamps (18) en haar grootouders Gery Cappon (68) en Marie-José Vanleene (64) om het leven in Moere. De nacht voordien had hij ook al fotograaf Jeroen Verstraete (39) doodgestoken in Sint-Amandsberg. Woensdag wordt verder gepleit over de schuld van de bodybuilder. In de loop van de avond valt vervolgens een arrest over de schuldvraag. Volg alles hieronder in onze liveblog.