Illustratiebeeld.
Volledig scherm
Illustratiebeeld. © BELGA

LIVE. Ibuprofen verergert coronabesmetting niet - Twee miljoen Vlamingen geprikt

Vandaag gaat een volgende reeks versoepelingen van de coronamaatregelen in. Zo mogen onder meer de horecazaken hun terrassen weer openen, maar plexischermen zijn dan toch verboden. De avondklok wordt dit weekend vervangen door een samenscholingsverbod. Ondertussen blijft het aantal coronabesmettingen, hospitalisaties en overlijdens in ons land verder afnemen. Op intensieve zorg liggen nu minder dan 750 patiënten, het laagste aantal sinds eind maart. Volg alle ontwikkelingen over het coronavirus in onze liveblog.  

10 reacties

 • Alfons Gevaers

  1 maand geleden
  2 miljoen gevaccineerde Vlamingen kan misschien veel klinken, maar we moeten nog veel meer prikken zetten dan we tot nu toe al gezet hebben, zeker als je rekening houdt met de 2de prik, die de snelheid van vaccinatie gaat verminderen. Enkel als Johnson & Johnson serieus gaat beginnen leveren komen we er wel. Maar die laten niet echt iets van zich horen.
 • Natascha Cattoor

  1 maand geleden
  (Maar) 750 mensen meer op intensieve zijn er 750 te veel en hoeveel mensen daarvan gaan terug de deur van het ziekenhuis achter zich laten...
 • Karel Vandenabeele

  1 maand geleden
  Binnen 6 maanden of een jaar zal blijken dat er een nieuwe variant opduikt en zijn weer vertrokken om een nieuw vaccin uit te rollen. Als je natuurlijke evolutie overlaat aan big pharma zal er elk jaar een nieuw virus ,en bijhorend vaccin opduiken. TOT er door mrna mutaties het vaccin een virus zal doen ontstaan waar geen mens meer weerbaar meer tegen is of er andere zware gevolgen zoals onvruchtbaarheid optreden. Als de mens er zich mee moeit is het gegarandeert om zeep.
 • Peter Vyaene

  1 maand geleden
  De grenzen voor sommige landen nog wat langer sluiten. Zijn we nu nog niet genoeg verwittigd. De wereld wordt weer een groot dorp!
 • Els Dhondt

  1 maand geleden
  Zou ook graag eens weten hoeveel mensen er geweigerd hebben. We krijgen wel de cijfers van hoeveel mensen er gevaccineerd zijn maar diegene die niet kolen opdagen eijn of afgezegd hebben dat zou ik graag weten.