De Croo
Volledig scherm
De Croo © HLN LIVE

LIVE. De Croo: “Huidige coronamaatregelen blijven behouden” - Bokrijk open tot einde van het jaar

Meer dan 500.000 mensen in ons land hebben al positief getest op het coronavirus. Het virus maakte ook meer dan 13.000 dodelijke slachtoffers. Maar er is ook goed nieuws: het gemiddelde aantal nieuwe ziekenhuisopnames per dag is onder de 500 gezakt. Volg alle ontwikkelingen in dit liveblog.

49 reacties

 • Johan Kesteloot

  10 maanden geleden
  Tuurlijk zal de rekening navenant zijn , maar wat nu kinderen terug naar school , en direct zetten ze erbij dat ze extra gaan testen , dus dan weet je nooit waarvan de oploop weer gaat komen he
 • Johnny Michiels

  10 maanden geleden
  De afrekening met de politiek zal ook hard zijn! 
 • Jan Wouters

  10 maanden geleden
  Voor vele zelfstandigen zijn het hoogdagen dankzij het 7e visje van ons land. Sommige zelfstandigen verdienen “wit” in corona beduidend meer dan anders. Uitdelen zonder controle... wetende dat velen gewoon zwart blijven doordraaien en zelfs personeel die ze in werkloosheid staken laten opdraaien, 3x winst... dit versus bedienden en arbeiders met een open werkkaart... leve de lege blauwe portemonnee, ze kunnen misschien nog wat overheidsdomeinen verkopen?
 • Jan Wouters

  10 maanden geleden
  Ben Weyts, een echte politieker, denkt alleen aan hoe kan ik opvallen... vandaag radicaal zo, morgen radicaal averechts... “de scholen blijven open”, oh die man zorgt toch voor onze kinderen... een beetje Sinterklaas toch? Neen Ben Weyts, uit wetenschappelijk standpunt zijn de scholen even gevaarlijk als een andere groepering, maar dit wordt niet gezegd, soort toegelaten censuur? Laat staan dat elke kleuter zijn handen deftig ontsmet, ik zie de meesten zonder deftig ontsmetten de klas ingaan...
 • ARLETTE STRUMANE

  10 maanden geleden
  Straks die kinderen terug op overvolle trams en bussen ?? Hoeveel covid-19 zit er op de buizen om je vast te houden ? Hoeveel van deze kinderen hebben ontsmettingsgel van thuis meegekregen ? Alternatief is indien minder dan 10 km van school met veilige fiets ( remmen / verlichting in orde ) naar school . Maar heb je al de gevaarlijke "fietspaden" gezien , soms vlak naast rijkswegen waar vrachtverkeer is , nooit prioritair net zoals zoegsector !