Photo News
Volledig scherm
© Photo News

LIVE. Dan toch geen Overlegcomité op 14 januari - Minister Vandenbroucke vindt dat parlement zich dringend moet buigen over verplichte vaccinatie

Wanneer ziekenhuizen de komende weken overspoeld worden door omikronpatiënten en in een zogenaamde ‘noodfase’ (fase 3) terechtkomen, zal Covid-zorg niet meer boven andere zorg worden gesteld. Coronapatiënten krijgen in die fase dus geen voorrang meer. Dat staat in het ziekenhuisnoodplan dat de FOD Volksgezondheid dinsdag uitstuurt. Op dit moment zitten de ziekenhuizen in fase 1B en houden de meeste nog zo'n 50 procent van hun IC-capaciteit vrij voor coronapatiënten. Lees in dit liveblog alle ontwikkelingen over het coronavirus.

91 reacties

 • Yoran Parton

  4 maanden geleden
  Minister ik vind dit absurd scholen moeten voorzichtig doen want vooral op de schoolbussen is het chaos.mss afstandsonderwijs,prive bussen? Denk hier maar is over na Want de cijfers zijn niet normaal meer vroeger zijn we in lockdown gegaan met 15000 waar is het verstand gebleven ? Mvg yoran
 • Jos Van tilborgh

  4 maanden geleden
  Moest men iedere gevaccineerde 200€ belastingvermindering geven, ze stonden aan te schuiven..
 • Leopold Vanhoof

  4 maanden geleden
  Nog enkele maanden talmen voor aleer een beslissing genomen wordt.
 • Jan Vannuffelen

  4 maanden geleden
  Gertie Daerden, niet bang zijn. Mij zullen ze niet inspuiten met dit experimenteel spul, en er zijn er nog.
 • Gertie Daerden

  4 maanden geleden
  Het is wel nuttig dat er nog een controlegroep overblijft van ongevaccineerden, hoe gaat men anders de eventuele lange termijn nevenwerkingen nog kunnen vergelijken. Of zou dat net de bedoeling zijn om dit niet te kunnen vergelijken.
 1. OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-docu, en dat is niet weinig
  Play
  Showbizz
  4

  OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-do­cu, en dat is niet weinig

  Hoe gaat het met de OnlyFans-modellen uit de documentaire ‘OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid’, een half jaar nadat de reeks op Streamz verscheen? Dat wou Showbits wel eens weten en dus spraken we opnieuw af met Jamecia. Haar getuigenis heeft haar carrière zeker een boost gegeven. Ze verdiende al goed haar boterham met seksueel getinte video’s, maar sindsdien heeft ze nog meer volgers. Volgers die haar uiteraard betalen om haar video’s te kunnen bekijken. Hoeveel haar dat extra oplevert per maand, verklapt ze aan Senne in een nieuwe Showbits. Bekijk hier de succesvolle Streamz-docu Onlyfans.