Illustratiebeeld.
Volledig scherm
Illustratiebeeld. © Photonews

LIVE. Beke: “Ik heb over ontslag nagedacht” - “Vaccin Pfizer kan nog dit jaar verdeeld worden” - Corona-app registreert amper 1 op de 50 besmettingen

Het aantal overlijdens door het coronavirus in België heeft de trieste mijlpaal van 15.000 overschreden. Dat blijkt uit nieuwe gegevens van gezondheidsagentschap Sciensano. De andere cijfers gaan wel de goede kant uit: het aantal besmettingen en ziekenhuisopnames blijft dalen, al gaat de daling de laatste dagen wel minder snel. Volg alle ontwikkelingen in dit liveblog.

16 reacties

 • ERWIN MINNEBO

  2 maanden geleden
  Verdeeld het vaccin maar, want als we op de politiekers moeten wachten is het al 2024 en gaan we eindelijk terug stemmen.
 • Fientje Goderie

  2 maanden geleden
  Er word geen woord meer gerept over de sneltesten in de scholen en vind dat Beke met  scherp schiet betreffende  persvrijheid in bepaalde eu landen ,maar hier wordt de waarheid verdraaid ,verzwegen en weggemoffeld,is dat dan niet hetzelfde?
 • Els Dhondt

  2 maanden geleden
  Laat de winkels maar openen. We kunnen niet alles eeuwig dicht houden. We moeten zorgen dat onze economie ook nog draait. Anders gaan er nog veel bedrijven over kop gaan. Pas op met zijn alle eens gaan shoppen bij de buren is ook leuk.
 • Rudy de Keyser

  2 maanden geleden
  Wat die winkelier allemaal willen is zeker niet zo belangrijk, het is de gezondheid van de bevolking dewelke die telt...
 • ARLETTE STRUMANE

  2 maanden geleden
  Welk stads- gemeentebestuur gaat de arogantie hebben om vuurwerk toe te laten in deze covid-19 periode ? Denk aan de kosten en veiligheid en niet te vergeten : de dieren . Waarom moet alles steeds "zo groots" zijn . Kan kerst / nieuw mooier zijn dan gezellig en veilig met eigen gezin ?
 1. Dit is het duurste kunstwerk ter wereld: de 'Da Vinci van schulden'
  Play

  Dit is het duurste kunstwerk ter wereld: de 'Da Vinci van schulden'

 2. Lize Feryn en Guga Baúl testen hoeveel geduld hun partner heeft met deze hilarische prank
  Play
  Da's Liefde

  Lize Feryn en Guga Baúl testen hoeveel geduld hun partner heeft met deze hilarische prank