Illustratiebeeld.
Volledig scherm
Illustratiebeeld. © Photonews

LIVE. Beke: “Ik heb over ontslag nagedacht” - “Vaccin Pfizer kan nog dit jaar verdeeld worden” - Corona-app registreert amper 1 op de 50 besmettingen

Het aantal overlijdens door het coronavirus in België heeft de trieste mijlpaal van 15.000 overschreden. Dat blijkt uit nieuwe gegevens van gezondheidsagentschap Sciensano. De andere cijfers gaan wel de goede kant uit: het aantal besmettingen en ziekenhuisopnames blijft dalen, al gaat de daling de laatste dagen wel minder snel. Volg alle ontwikkelingen in dit liveblog.

16 reacties

 • ERWIN MINNEBO

  10 maanden geleden
  Verdeeld het vaccin maar, want als we op de politiekers moeten wachten is het al 2024 en gaan we eindelijk terug stemmen.
 • simonne goderie

  10 maanden geleden
  Er word geen woord meer gerept over de sneltesten in de scholen en vind dat Beke met  scherp schiet betreffende  persvrijheid in bepaalde eu landen ,maar hier wordt de waarheid verdraaid ,verzwegen en weggemoffeld,is dat dan niet hetzelfde?
 • Els Dhondt

  10 maanden geleden
  Laat de winkels maar openen. We kunnen niet alles eeuwig dicht houden. We moeten zorgen dat onze economie ook nog draait. Anders gaan er nog veel bedrijven over kop gaan. Pas op met zijn alle eens gaan shoppen bij de buren is ook leuk.
 • Rudy de Keyser

  10 maanden geleden
  Wat die winkelier allemaal willen is zeker niet zo belangrijk, het is de gezondheid van de bevolking dewelke die telt...
 • ARLETTE STRUMANE

  10 maanden geleden
  Welk stads- gemeentebestuur gaat de arogantie hebben om vuurwerk toe te laten in deze covid-19 periode ? Denk aan de kosten en veiligheid en niet te vergeten : de dieren . Waarom moet alles steeds "zo groots" zijn . Kan kerst / nieuw mooier zijn dan gezellig en veilig met eigen gezin ?
 1. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).
 2. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
  Gouden 11
  2

  Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

  Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.