ATTENTION EDITORS: EDITORIAL USE ONLY IN THE CONTEXT OF THE COVID-19 VACCINATION - A youngster is seen receiving a vaccin at a Covid-19 vaccination point for children aged five to eleven, at the Antwerp Zoo on Saturday 08 January 2022. BELGA PHOTO JONAS ROOSENS
Volledig scherm
ATTENTION EDITORS: EDITORIAL USE ONLY IN THE CONTEXT OF THE COVID-19 VACCINATION - A youngster is seen receiving a vaccin at a Covid-19 vaccination point for children aged five to eleven, at the Antwerp Zoo on Saturday 08 January 2022. BELGA PHOTO JONAS ROOSENS © BELGA

LIVE. Alle gehospitaliseerde omikronpatiënten zijn ongevaccineerd - Bijna 26.000 5- tot 11-jarigen kregen al coronaprik

Het coronacommissariaat pleit niet voor een verplichte vaccinatie tegen Covid-19. Dat blijkt uit een nota die gisteravond naar de leden van het Overlegcomité en het voorzitterschap van de Kamer is gestuurd. Commissaris Pedro Facon en zijn team geven de voorkeur aan de invoering van een “coronacertificaat”, dat als hoofddoel zou hebben om bij te dragen tot een hogere vaccinatiegraad. Lees hier alle ontwikkelingen over het coronavirus.

22 reacties

 • Sharon Debeul

  4 maanden geleden
  Ik heb mijn 3de prik gehad en zo moeilijk of ingrijpend in mijn tijdschema was dat nu ook weer niet om daar zo moeilijk over te doen. In sommige andere landen smeken ze om gezondheidszorg. Ik ben alle vrijwilligers en de zorgsector dan ook eerder dankbaar.
 • rik casteleyn

  4 maanden geleden
  Johnson als booster moet mogelijk zijn maar de ministers willen niet . Jammer ; 500.000 spuiten die misgelopen zijn .
 • marc meulenberghs

  4 maanden geleden
  Aan al wie dat wil zeg ik:laat jullie desnoods 100keer vaccineren,maar laat de mensen die dat niet willen gerust, dwz geen verplichte vaccinatie en ook géén coronapas. Ieder doet met zijn/haar lichaam wat hij/zij wil. En het argument dat de zorg dan overbelast wordt gaat nu zeker niet meer op.
 • Erwin Heylens

  4 maanden geleden
  Tof maar ik (64 jaar) heb een datum voor mijn 3e prik maar op 20 januari, hoe kunnen ze dan nu al weigeraars uitnodigen voor een 2e kans???
 • John Bruggeman

  4 maanden geleden
  Hoezo herkansing voor boosterprik, mijn zoon heeft zelfs nog geen uitnodiging gehad?