Ligt C4 van geviseerde Leekens klaar na zure 1-2 nederlaag tegen KV Oostende?

Is de derde regeerperiode van koning Georges over in Lokeren? Op die vraag weet enkel voorzitter Roger Lambrecht het antwoord, maar de strop hangt na een nieuwe nederlaag alvast nog wat steviger rond de nek van de trainer van Lokeren. Dit keer gingen de Waaslanders thuis onderuit tegen KV Oostende, dat nochtans ook niet bepaald indrukwekkend acteerde. Héél even veerde een morrend, fluitend en "Georges buiten" scanderend Daknam op na de gelijkmaker van Bolbat. Drie minuten later volgde echter al de ontnuchtering na een magistrale vrije trap van Antonio Milic. Ligt Georges Leekens zijn C4 klaar?

Wat nu, Roger? Onze Lokerenwatcher leg de bal in het kamp van de malcontente voorzitter. Lees alles over een woelig avondje op Daknam in onze Pluszone, exclusief voor abonnees. Proef nu 4 weken voor maar 2 euro!

Niet denken aan een doemscenario, gewoon lekker voetballen. Georges Leekens hield de moed erin voor de aftrap van de mogelijk cruciale/fatale match tegen KV Oostende. Met dezelfde elf die in Waregem hulpeloos op hun donder kregen een stevig gewijzigd elftal van de 'Kustboys' trotseren, het bleek geen briljant plan. De Waaslanders kregen in de eerste helft werkelijk geen poot aan de grond en stonden na een kwartier al met de rug tegen de muur. El Ghanassy mocht simpel Galitsios inpakken en zijn lage voorzet was een eitje voor de talentvolle Dimata (19). En het ging van kwaad naar erger met Lokeren, dat amper iets klaarmaakte. "Leekens buiten" en "'Georgeske' op den dop", het publiek begon met een rondje gemor en fluitconcerten, maar toen het geduld op was, werd het vizier scherp gericht op de coach. Roger Lambrecht schoof zenuwachtig heen en weer over zijn zetel in de loges. Nog 45 minuten had Leekens om zijn vel te redden.

Lees hieronder het vervolg!

Photo News
Photo News
Photo News
BELGA

Drie minuten geloof
Beterschap na rust? Aanvankelijk niet en dat ondanks de inbreng van woelwater Bolbat en Ticinovic. Patosi en Galitsios mochten bezinnen onder de douche. Langzaam, maar zeker kwam de machine echter toch enigszins op toerental en ruim twintig minuten voor tijd was daar de deugddoende gelijkmaker via, jawel,  invaller Bolbat. Een hulplijn uit Oekraïne, maar lang duurde de euforie niet op Daknam. Amper drie minuten later mocht Antonio Milic zich achter de bal zetten voor een vrije trap. Leuke plek en de Kroatische verdediger krulde het leer enig mooi voorbij Copa. Al moet het gezegd dat diens muurtje niet bepaald stevig opgesteld stond. Er is geen metser verloren gegaan aan de Ivoriaanse goalie. Lokeren probeerde met de moed der wanhoop nog een tweede keer terug te slaan, maar tevergeefs. 1-2 en mogelijk einde verhaal voor Leekens. Het woord is aan Roger Lambrecht.

Photo News
Photo News
BELGA
BELGA
BELGA
Photo News
Photo News