Liever luxe-woonwagen dan tentje op Werchter? Dat is dan 1.299 euro (zonder tickets)

Een rockcabin.
rockvillage.be Een rockcabin.
Vandaag start de voorverkoop van Rock Werchter en luxecamping Rockvillage. Daar gaan ze dit jaar nóg een stapje verder, en dat heeft zo z'n prijs: 1.299 euro voor twee personen.

Voor wie het 4-daagse festival wel wat meer mag zijn dan enkel de optredens en de traditionele camping, is er de Rockvillage. Dat is een luxueuze privécamping - los van de Werchterorganisatie - met zwembad, jacuzzi, loungeterrasjes, fitness of restaurant.

Al een paar jaar kunnen festivalgangers kiezen voor Chalets, de tenten van de Rocklodges en de Rockcabins. Maar wie daar dit jaar nog extra snuifje luxe aan wil toevoegen, kan kiezen voor de gloednieuwe Rockflores. Denk: gezellige woonwagens in duizend-en-één-nachtstijl.

"Het is ons meest luxueuze concept tot nu toe", klinkt het trots bij Martine Verbist van 'Camping Experience'. "De hutten zijn ruimer dan onze andere slaapmogelijkheden." Wie een plekje voor twee in de Rockflores wil boeken, moet daarvoor 1.299 euro neertellen. Daarbij inbegrepen: een dubbel bed, bedlinnen, stopcontacten, afsluitbare deuren, een spiegel en een ruim terras met strandstoelen.

En hoewel de prijzen voor het festival (100 euro voor dagtickets, 236 euro voor een combiticket) dit jaar niet stijgen, is dat voor sommige formules op de Rockvillage wél het geval. Zo moet je voor een Rockcabin nu 1.049 euro overhebben in plaats van 849 en ook de Rockcabin Friendzone - drie hutjes die een privéhoekje vormen om met vrienden te delen - wordt 400 euro duurder (2.899 euro voor zes personen). "In ruil daarvoor krijgen ze nu wel ook bedlinnen en een betere inkleding."

Meer info: rockvillage.be.

Rockflore.
rockvillage.be Rockflore.