De 39-jarige Etien Julien Orfeus 'Etta' R. leefde in Rio de Janeiro samen met een model dat regelmatig in Nederland en België vertoeft.
Volledig scherm
De 39-jarige Etien Julien Orfeus 'Etta' R. leefde in Rio de Janeiro samen met een model dat regelmatig in Nederland en België vertoeft. © Getty/Facebook

Lid van Belgisch-Nederlandse drugsmaffia gearresteerd in Rio de Janeiro

De Braziliaanse politie heeft samen met Interpol een lid van de Belgisch-Nederlandse drugsmaffia opgepakt aan de kust van Rio de Janeiro. Het gaat om Etien Julien Orfeus R. (39), een Nederlander die in ons land nog zeven jaar cel moet uitzitten nadat hij in Antwerpen werd veroordeeld.

2 reacties

 • Bruno willems

  1 maand geleden
  Zou hem daar 7 jaar laten zitten want hier komt hij op hotel
 • Dirk DE Bakker

  1 maand geleden
  Hopelijk laten ze hem echt zijn zeven jaar uitzitten he, en de rekening mag hij of zijn familie betalen.
 1. Powerboatracer (59) riskeert 10 jaar cel na vondst van 1,5 ton cocaïne: “Bounty is toepasselijke naam van boot. Zwart vanbuiten, wit vanbinnen”
  PREMIUM
  Gent/Oostende

  Powerboat­ra­cer (59) riskeert 10 jaar cel na vondst van 1,5 ton cocaïne: “Bounty is toepasse­lij­ke naam van boot. Zwart vanbuiten, wit vanbinnen”

  De Oostendse powerboatracer Nico H. (58) riskeert nu 10 jaar gevangenis, nadat hij in beroep was gegaan tegen zijn celstraf van 8 jaar. Op zijn vissersboot Bounty II werd achter een valse wand ruim anderhalve ton cocaïne met een straatwaarde van 225 miljoen euro aangetroffen. De Nederlandse zakenpartner van de Oostendenaar riskeert eveneens 10 jaar cel. “We moeten streng straffen, anders lokken we het drugsmilieu vanuit Antwerpen”, meent de procureur-generaal.
 1. Meisje beleeft de schrik van haar leven wanneer een paal haar auto spietst

  Meisje beleeft de schrik van haar leven wanneer een paal haar auto spietst

 2. Nederlandse cafébaas opent maand te vroeg én schenkt gratis drank op terras
  Play

  Nederland­se cafébaas opent maand te vroeg én schenkt gratis drank op terras