Met een kamerbrede glimlach kwamen de liberale voorzitters Georges-Louis Bouchez (MR) en Egbert Lachaert (Open Vld) naar het feest op de Heizel afgezakt.
Volledig scherm
PREMIUM
Met een kamerbrede glimlach kwamen de liberale voorzitters Georges-Louis Bouchez (MR) en Egbert Lachaert (Open Vld) naar het feest op de Heizel afgezakt. © Photo News

Liberale familie wordt 175 jaar, maar valt er iets te vieren? Feest in grandeur, maar achter de schermen soms mineur

175 kaarsjes mocht de liberale familie dit jaar uitblazen. Voor de toekomst hebben ze één grote ambitie: de socialistische familie van de troon stoten en de grootste worden. Maar dat belooft een helse opdracht te worden, zeker als de Franstalige voorzitter de Vivaldi-regering frontaal blijft aanvallen en zijn Vlaamse evenknie het lot van zijn partij bijna heeft vastgeklikt aan het overleven ervan.

  1. Danny Timmermans over nieuw samengesteld gezin: “Machteld kon als ‘boze stiefmoeder’ niks goed doen”
    PREMIUM
    Showbizz

    Danny Timmermans over nieuw samenge­steld gezin: “Machteld kon als ‘boze stiefmoe­der’ niks goed doen”

    Bijna twintig jaar na de jeugdserie ‘W817’ heeft Danny Timmermans (53) opnieuw een vaste rol beet. De echtgenoot van ‘F.C. De Kampioenen’-actrice Machteld Timmermans (51) debuteert deze week in ‘Thuis’. Na de exit van seriemoordenaar Jacques is het nu aan Danny om de slechterik te spelen in de fictiereeks. “Voor zijn donkere kantje heb ik wel diep in mezelf moeten graven”, geeft hij toe. Daarnaast vertelt de acteur over het wonen op een boot en z’n nieuw samengesteld gezin. Zo is hij de pluspapa van ‘Slimste Mens’-revelatie Gloria Monserez (20). “Ze blijft altijd zichzelf en dat maakt het leven voor haar zo gemakkelijk.”