Laura Lynn klaagt stalker aan

Belga
Schlagerzangeres Laura Lynn, of Sabrina Tack zoals ze echt heet, heeft klacht ingediend tegen iemand die haar stalkt. Volgens TV Familie terroriseert de man haar al maanden.

Een 'emotionele martelgang', zo omschrijft TV Familie de afgelopen maanden van Laura Lynn. Blijkbaar wordt de zangeres al even lastig gevallen door een stalker. Op welke manier hij haar treitert, is niet bekend. Laura en haar familie houden de lippen stijf op elkaar.

Wel raakte nu bekend dat de zangeres naar de rechter is gestapt. De stalker werd geïdentificeerd en verhoord door de politie, maar mocht daarna weer naar huis. De zaak wordt wél serieus genomen, klinkt het bij de politie. "'Het onderzoek is nu afgerond en de zaak zal voorkomen. Die man moet sowieso voor de rechter verschijnen. Meer info, zoals de precieze datum van de zitting, kunnen we op dit moment niet kwijt."

In mei stelde Laura Lynn haar nieuwe album nog voor in Amsterdam. Ze reageerde daar heel emotioneel toen ze een verrassing gepresenteerd kreeg. Of ze toen al gestalkt werd, is niet duidelijk.