Kyrgios vliegt uit tegen ballenjongen in Miami, maar maakt dat na de match helemaal goed met dit gebaar

Kos
Nick Kyrgios, de bad boy van de tenniswereld, heeft zich opnieuw laten opmerken op negatieve, maar ook op positieve manier. Tijdens de razend spannende driesetter tegen Ivo Karlovic op het ATP-toernooi in Miami werd hij eerst uitgejouwd nadat hij uitvloog tegen een ballenjongen. Na de match won hij de liefde van het publiek terug door het goed te maken met de jongen.

Tijdens de wedstrijd raakte de Australiër gefrustreerd. Het was een spannende wedstrijd en toen de ballenjongen een bal niet goed naar hem wierp, kookte zijn potje over. "Hoe moet ik zo'n bal vangen? Je gooit die naar mijn voeten!" riep hij naar de jongen. Het publiek liet hun ongenoegen weten en jouwde Kyrgios uit.

Kyrgios won uiteindelijk een entertainende wedstrijd, de setstanden waren 6-4, 6-7 (7-4), 7-6 (7-2). Na het laatste punt van de tiebreak ging de tennisspeler naar de ballenjongen en sprak hem kort toe. Na de match maakte hij nog tijd vrij voor de ballenjongen, gaf hem zijn polsbandjes en zette zijn handtekening op een paar spulletjes van de knaap. Zijn eerdere uitbarsting is Kyrgios bij deze dus helemaal vergeven.

Tijdens de wedstrijd tekende Kyrgios ook voor dit spectaculaire punt dat we u zeker niet willen onthouden. Kijk mee en geniet van de show van de Australiër.

EPA
EPA