Illustratiefoto.
Volledig scherm
Illustratiefoto. © Getty Images

Kunnen callcenters je horen vloeken als je in de wacht staat? “Let vooral op als er geen wachtmuziek is”

Klanten die naar het toilet gaan, eten, een waterpijp roken en natuurlijk het bedrijf uitschelden, dat zijn enkele van de opmerkelijke geluiden die callcentermedewerkers horen wanneer bellers dachten dat niemand luisterde. “Ze kunnen je niet horen als je in de wacht staat, maar als de callcenteragent je op mute zet, kunnen ze je absoluut horen”, vertelt Justin Tippett, een Australische callcenterexpert, aan ‘The Guardian’.

2 reacties

 • Elke De Vleeschouwer

  6 maanden geleden
  Als I iets zeg terwijl ik wacht met achtergrondmuziek, dan hoop ik ook echt dat ze mij horen. Niets dan de waarheid uiteraard.
 • Ibrahim El oueryaghely

  6 maanden geleden
  Klopt helemaal, ik werkte in een Callcenter en het is onvoorstelbaar wat je allemaal hoort bij klanten. Zelfs de meest bizarre zaken.
 1. KIJK. Internet ligt in een deuk met video waarin Amerikaanse first lady man van Kamala Harris op mond kust

  KIJK. Internet ligt in een deuk met video waarin Amerikaan­se first lady man van Kamala Harris op mond kust

  Kort voor de State of the Union-toespraak van de Amerikaanse president Joe Biden gisteren waren alle ogen even gericht op zijn vrouw Jill. Die groette Doug Emhoff, de man van vicepresident Kamala Harris, wel op een erg joviale manier. In een video is te zien hoe Biden Emhoff vol op de mond lijkt te kussen. De beelden gingen – hoe kan het ook anders – viraal op sociale media en hebben al voor de nodige hilariteit gezorgd. “Ik wist niet dat het Capitool een kiss cam had”, klinkt het onder meer.