Kristel zal een veel grotere rol spelen voor de nieuwe K3 dan verwacht

Studio 100
Nu Hanne, Klaasje en Marthe plots in een volledig nieuw avontuur worden gedropt, hebben ze nood aan iemand die ze goed begeleidt. Die rots in de branding wordt Kristel Verbeke, die geen tourmanager wordt, maar wel de manager van K3.

"Ik word de manager van K3. Na zeventien jaar laat ik K3 niet zomaar los. Ik zal Hanne, Klaasje en Marthe alles doorgeven wat ik geleerd heb. Ik blijf betrokken bij K3, maar ik word géén tourmanager", zegt Kristel op de site van Studio 100. "Dat is iemand die het reilen en zeilen van een tour begeleidt. Die ons met het busje naar het optreden brengt, en alle praktische zaken regelt. Ik kan niet met een busje rijden, laat staan parkeren."

Stefan Staes wordt net als voor de 'oude K3' de tourmanager voor Hanne, Klaasje en Marthe. Kristel heeft de overkoepelende supervisie over het reilen en zeilen van K3: "Van interviewaanvragen over kledij tot decor en videoclips."

Kristel hoopt dat de drie meisjes goede vriendinnen worden. "Maar dat zijn ze al denk ik. En mochten er eens spanningen zijn, dan ga ik dat aanpakken zoals ik dat bij mijn dochters doe: soms zal ik er een klapke mee doen, soms laat ik ze het onder elkaar regelen. Eén van mijn beste vriendinnen is psychologe, en ik doe zelf ook aan yoga. Indien het nodig is, sleur ik ze alle drie wel eens op een matje naast mij", grapt Kristel.  

Ik ben zo trots op hen..#K3 󾬐 En .. Ze zijn in veilige handen! 󾆜🏻

Posted by Kristel Verbeke on  maandag 9 november 2015Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.