Kremlin-woordvoerder Dmitri Peskov.
Volledig scherm
Kremlin-woordvoerder Dmitri Peskov. © REUTERS

Kremlin-woordvoerder Dmitri Peskov: “Iedere confrontatie eindigt met een afname van de spanningen”

Nu de spanning tussen het Westen en Rusland alsmaar verder oploopt, heeft het Kremlin meegedeeld dat er op een bepaald moment terug koers gezet zal worden richting een normalisering. “Iedere confrontatie eindigt met een afname van de spanningen en elke crisissituatie eindigt aan de onderhandelingstafel", zou Kremlin-woordvoerder Dmitri Peskov volgens het Russische persagentschap Interfax verklaard hebben op de staatstelevisie.

40 reacties

 • Marjan Frankie

  3 maanden geleden
  Deze keer niet, deze keer ben je te ver gegaan
 • Iris Demunster

  3 maanden geleden
  Denk dat Poetin goed weet waar hij mee bezig is. Onze Europese leiders daarentegen ... . Het zou hen sieren om aan hun eigen bevolking te denken en eens proberen vredesonderhandlingen te starten i.p.v. oorlogje voeren. Europa gaat regelrecht de diepterik in. Als bedrijven beginnen te sluiten hoe gaan we dan onze 'welvaart' in stand houden? En al die doden door deze oorlog, onschuldige mensen ... . Het wordt een koude winter, letterlijk en figuurlijk.
 • Chris Van Berendrecht

  3 maanden geleden
  Zolang de oorlog rechtstreeks of onrechtstreeks winstgevend is voor de grote bedrijven die slapend rijk worden van conflicten zal deze blijven duren, als één of meerdere partijen van de oorlog met betalingsproblemen begint te kampen starten de onderhandelingen en in parallel uiteraard de voorbereidingen voor het volgende conflict (it's the economy stupid ;-) )
 • Luc Verstraelen

  3 maanden geleden
  Dat heerschap begint de crisis in Rusland ook te voelen.Ze weten ondertussen ook dat ze Oekraine nooit op de knieen zullen krijgen. Dus volhouden en die Russen komen wel smeken om de sancties tegen hun af te bouwen.
 • freddy goddaert

  3 maanden geleden
  Sluit die grenzen met Rusland af,ook de gas,voor 6 maanden en poetin smeekt om te onderhandelen,korte pijn.
 1. Levertijd iPhone 14 langer dan ooit: vormt de iPhone 13 een mooi alternatief als sinterklaasgeschenk of kerstcadeau?
  Tweakers

  Levertijd iPhone 14 langer dan ooit: vormt de iPhone 13 een mooi alterna­tief als sinter­klaas­ge­schenk of kerstca­deau?

  Hoop je op een iPhone 14 in je schoentje of onder de kerstboom? Dan ben je er waarschijnlijk aan voor de moeite. Wil je toch nog voor het jaareinde een mooi toestel van Apple uitpakken, dan vormt de veel sneller verkrijgbare iPhone 13 mogelijk een alternatief. Smartphonespecialist Donovan Kerssenberg van technologiesite Tweakers plaatst beide modellen naast elkaar.