De Turkse president Recep Tayyip Erdogan en zijn Russische collega Vladimir Poetin.
Volledig scherm
De Turkse president Recep Tayyip Erdogan en zijn Russische collega Vladimir Poetin. © AP

Kremlin: “Poetin en Erdogan hebben niet over Oekraïne gepraat”

Op hun top in de Kazachse hoofdstad Astana hebben de Russische president Vladimir Poetin en zijn Turkse collega Recep Tayyip Erdogan niet over Oekraïne gepraat. Dat zegt Kremlinwoordvoerder Dmitri Peskov. Het ging wel over economische kwesties.

123 reacties

 • Christine Laevers

  4 maanden geleden
  Die gashub in Turkije kan Erdogan geld opleveren wat hij broodnodig heeft. Frankrijk heeft al gemeld dat zij geen kandidaat zijn om DAT gas af te nemen. In Europa zijn er helaas 'slachtoffers' van Russische propaganda en anti-VS gestemd die zullen reageren : 'ja, waarom niet ?'. Daar speculeert Poetin op. Hij beseft niet dat het tijdperk van energietransitie in Europa ferm begonnen is. Die trend is niet meer te stoppen. De combinatie kernenergie en groene duurzame energie wordt HET recept.
 • Kurt Van de Weyer

  4 maanden geleden
  Poetin moet zo snel mogelijk uitgeschakeld worden, oorlogsmisdaden en bedreiging van de wereldvrede rechtvaardigt zijn uitschakeling.
 • Ian Vandenbossche

  4 maanden geleden
  Een Russisch gas depot in Turkije om van daaruit Europa te bevoorraden?? Dan kan het vriendje van Poetin ook nog eens Europa chanteren als het Erdogan uitkomt. Het Russisch paard van Troje.
 • RUDO VAN LEUVEN

  4 maanden geleden
  Europa is zoals altijd de vijfde poot aan de tafel.
 • Veronica Voorhelst

  4 maanden geleden
  Wie die pijpleidingen dan ook gesaboteerd heeft, het was een goede daad. Dat Rusland stikt in zijn gas, wij willen het niet meer. Ik bevriest nog liever.