Richard Branson (links) en Jeff Bezos.
Volledig scherm
Richard Branson (links) en Jeff Bezos. © AP/REUTERS

Koude douche voor Richard Branson en Jeff Bezos: miljardairs mogelijk toch geen astronaut

Miljardairs Richard Branson en Jeff Bezos kunnen mogelijk toch geen aanspraak maken op de titel van astronaut na hun ruimtevlucht eerder deze maand. De Amerikaanse luchtvaartautoriteit FAA heeft de regels verstrengd.

30 reacties

 • Stijn Stoffels

  1 jaar geleden
  2 knappe koppen. Ze hebben het toch maar gedaan! Het zal niet lang meer duren wanneer anderen na hen hier de vruchten van plukken. Ze hebben héél véél geld, maar dat hebben ze niet gekregen. Mensen zouden niet zo jaloers moeten zijn!
 • Eric Vercouillie

  1 jaar geleden
  yachten, cruiseschepen, prive jets,raketten enz... ik zal wel werken aan minimumloon mijn botten afdraaien en met een fiets van 500 rijden. Aja en.52% belasting betalen als aleenstaande
 • Marcel Demeulenaere

  1 jaar geleden
  Pubers met veel geld dat ze beter gebruikt hadden om een groot aantal mensen een duwtje in de rug te geven, ze hebben zelfs niet de excuses dat ze de wetenschap vooruit helpen!!!
 • Gino Denil

  1 jaar geleden
  En het ergste voor hen moeten ze nog ontdekken. De ruimte is niet te koop.
 • Werner Van Calster

  1 jaar geleden
  Dus als ik de regels goed zie is Branson astronaut en Bezos niet, aan gezien de regels pas de dag van Bezos vlucht veranderd zijn?
 1. Onze oorlogsreporter Robin Ramaekers vanuit bevrijde stad Izjoem: “Niemandsland waar geen leven meer mogelijk is”
  Play

  Onze oorlogsre­por­ter Robin Ramaekers vanuit bevrijde stad Izjoem: “Niemands­land waar geen leven meer mogelijk is”

  Hoewel het Oekraïense leger er de laatste weken in geslaagd is om een aantal gebieden op de Russen te heroveren, blijven Oekraïners ook na de terugtrekking van de Russische militairen achter met grote vernieling. Onder meer voor de inwoners van de noordoostelijke provincie Charkiv, die tot voor kort nog onder Russische controle stond, neemt wanhoop de bovenhand. “Hoewel de mensen zich bevrijd voelen, is de regio rond de stad Izjoem een soort van niemandsland geworden, waar op dit moment geen leven meer mogelijk is”, zegt onze oorlogsreporter Robin Ramaekers.