Koppel dat 3 kinderen verloor bij MH17-ramp krijgt dochter

Evie, Mo en Otis kwamen om bij ramp met vlucht MH17
epa Evie, Mo en Otis kwamen om bij ramp met vlucht MH17
De afgelopen jaren zijn een hel geweest voor de Australische Anthony Maslin en zijn vriendin Marite Norris. Het koppel verloor drie kinderen bij de ramp met vlucht MH17, het toestel van Malaysian Airlines dat op 17 juli 2014 neergeschoten werd boven Oekraïne. Maar nu heeft de geboorte van een meisje voor geluk gezorgd. "Dit is voor ons het bewijs dat liefde altijd overwint."

In juli 2014 verloor het koppel hun zoontjes Mo (12) en Otis (8) en dochtertje Evie (10) toen vlucht MH17 uit de lucht werd geschoten. Alle 298 inzittenden, waaronder 193 Nederlanders, 36 Australiërs en 4 Belgen, kwamen om.

De drie kinderen reisden samen met hun opa, Nick Norris, die de ramp ook niet overleefde.

"Ons gezin werd verscheurd", zeggen Maslin en Norris in een verklaring die naar buiten werd gebracht door het Australische ministerie van Buitenlandse Zaken.

Cadeautje
Bijna twee jaar later verwelkomen Maslin en Norris een nieuw dochtertje, Violet. "Wij geloven dat Mo, Otis, Evie en Nick ons een cadeautje hebben gestuurd", laten de kersverse ouders weten. 

"Onze baby belichaamt voor ons hoop en geluk. Het verdriet blijft, maar Violet, en de wetenschap dat onze vier kinderen altijd bij ons zijn, brengt licht in de duisternis", zeggen Maslin en Norris. "We zullen van hen allemaal evenveel blijven houden."

Violet op een foto die werd verspreid door het Australische ministerie van Buitenlandse Zaken.
Familie Maslin Violet op een foto die werd verspreid door het Australische ministerie van Buitenlandse Zaken.Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.