Komende twee speeldagen helemaal in het teken van Rode Neuzen Dag

Vanaf 18 tot 27 november staan de speeldagen van de Jupiler Pro League helemaal in teken van Rode Neuzen Dag. Zowel voor als na de matchen zullen er Rode Neuzen in de stadions te zien zijn en zullen de clubs acties opzetten voor Rode Neuzen Dag. Zo organiseerde KV Kortrijk reeds een Rode Neuzen wedstrijd en worden er gesigneerde Rode Neuzen geveild. Sporting Lokeren zal op 17 november dan weer een Dizzy Challenge opnemen en KV Oostende organiseert diezelfde dag een Mannequin Challenge.

Nieuw is een sms wedstrijd ten voordele van Rode Neuzen Dag met een hele berg prijzen. Tijdens deze 15de en 16de speeldag zullen de 'players escorts' een Rode Neuzen Dag-shirt dragen en wordt er aan alle aanwezigen een oproep gedaan om een sms te sturen voor Rode Neuzen Dag naar 4666 (elke sms kost 1€ en gaat integraal naar Rode Neuzen Dag). Je kan een sms sturen met de naam van je club naar 4666 en misschien ga je wel als VIP naar een match van jouw club.

Door een sms te sturen kan je ook prijzen winnen zoals voetbaltickets voor een thuiswedstrijd van jouw favoriete club, een door jouw favoriete club gesigneerd Rode Neuzen Dag voetbal of een partybus om samen met je vrienden als VIP naar een thuiswedstrijd te gaan van jouw favoriete club. Meer info op rodeneuzendag.be