Knappe handbalster draagt Van der Vaart mee naar Rio

bruno
De Nederlandse sterhandbalster Estavana Polman (23) moet het tijdens de Olympische Spelen in Rio de Janeiro soms zonder lief Rafael van der Vaart (33) stellen, maar gelukkig draagt ze hem toch een beetje met zich mee. Uitgerust met een lief kiekje van zichzelf, de voetballer én zijn zoontje Damián (10) vertrok de nuchtere blondine gisteren naar Brazilië.

Op de foto, deel van een grote kaart vol rode hartjes, blaast het drietal lachend een luchtkus naar de camera. Samen met haar bidon zat de kaart in een vakje aan de buitenkant van haar rugtas, zodat de sportster er tijdens de reis makkelijk bij kon.

Het kiekje bewijst nogmaals hoe goed de band is tussen Estavana, Rafael en zoontje Damián, dat Rafael met zijn beroemde ex Sylvie Meis (38) kreeg. Van der Vaart heeft zijn nieuwe vriendin vanaf het begin duidelijk gemaakt dat zijn zoontje op de eerste plek zou komen en zij had daar alle begrip voor.

Zo'n houding had Rafael 'nog niet vaak meegemaakt' bij vrouwen. "Zulke kleine dingen zijn voor mij heel bepalend'', zei hij tegen het blad Helden. Als het even kan, gaat de Nederlandse voetballer met allebei zijn oogappels op stap. Zo ging het drietal onlangs nog lasergamen in Nijmegen met de familie van Estavana.

Estavana op Schiphol.
bruno Estavana op Schiphol.

Wel of niet mee?

De knappe Arnhemse kan overigens wel een mascotte gebruiken. Het is de eerste keer dat de Nederlandse handbalvrouwen naar de Olympische Spelen gaan en er staan Estavana en haar teamgenoten spannende wedstrijden te wachten.

Polman, die vier weken van huis is, wil niet zeggen of Rafael haar achterna reist. Haar schoonfamilie zou geen tijd hebben om mee te gaan. Haar ouders zijn in ieder geval wel van de partij.

Polman met haar mascotte.
bruno Polman met haar mascotte.
LaserQuest Nijmegen - Timeline | Facebook
EPA
anp
ANP
anp