Vivian Arets en Stefan Coemans verloren allebei een kindje. De zoon van Stefan werd gewurgd door zijn ex-vrouw, het baby'tje van Vivian werd gedood door haar ex-vriend. "We lieten toe dat ons verdriet ons samenbracht. Het was alsof het lot het zo wilde."
Volledig scherm
PREMIUM
Vivian Arets en Stefan Coemans verloren allebei een kindje. De zoon van Stefan werd gewurgd door zijn ex-vrouw, het baby'tje van Vivian werd gedood door haar ex-vriend. "We lieten toe dat ons verdriet ons samenbracht. Het was alsof het lot het zo wilde." © Photo News

Kinderen van Stefan (49) en Vivian (38) werden vermoord door hun ex, en dat bracht hen als koppel bij elkaar: “Uit ons grootste verdriet, is de mooiste liefde ontstaan”

Op tweede kerstdag 2018 wurgde de ex van Stefan Coemans hun zesjarig zoontje Ryan. Vijf maanden eerder gooide de ex van Vivian Arets hun acht weken oude baby Daan zo hard in de maxi-cosi dat het jongetje stierf. Stefan en Vivian bleven gebroken achter, maar de rouw om hun kinderen bracht hen als koppel bij elkaar. Vorige maand viel het doek over het laatste van de twee moordprocessen, en kunnen de twee eindelijk weer voorzichtig vooruit. “Uit ons grootste verdriet is de mooiste liefde ontstaan. Dit is het schoonste wat onze kinderen ons hadden kunnen nalaten.”