Kijk naar aflevering 8 van VISTA!, met als centrale gast Herman Van HolsbeeckHoog bezoek vandaag in VISTA!, de voetbalwebcast van Het Laatste Nieuws en Proximus 11: Anderlecht-manager Herman Van Holsbeeck was te gast. Van Holsbeeck sprak onder meer over Nicolás Frutos, de zoektocht naar een nieuwe coach na het vertrek van René Weiler en de belangrijke Champions League-confrontatie woensdag in het Astridpark tegen het Schotse Celtic. "We zullen na Standard een objectieve analyse maken over het werk van Frutos", zette de RSCA-manager de deur op een kier voor de Argentijn. "Vanhaezebrouck? Er is geen contact geweest."

Over het belang van Celtic: "Als we derde willen worden in onze Champions League-poule, moeten we winnen van Celtic. Maar ik laat me vertellen dat het een echte Schotse tegenstander is, met een heel fysieke speelstijl, dus makkelijk wordt het zeker niet."  

Over de trainerskwestie: "Wij hebben beslist dat we voorlopig voluit de kans geven aan Frutos - met andere trainers is er geen contact. Ook niet met Vanhaezebrouck. Na Standard zullen we in eer en geweten een evaluatie maken, maar als Frutos blíjft winnen..."  

Over de roep om goed voetbal: "Tuurlijk willen wij een trainer die resultaten met goed voetbal combineert. Maar het is niet zo evident: ik stel vast dat coaches op den duur, omwille van de druk om te móeten winnen, hun filosofie verloochenen." 

Vanaf 18.30 uur kunt u de integrale uitzending, met ook nog Nicolas De Brabander, Stephan Keygnaert en Marc Degryse, bekijken via HLN.be en proximus-sports.be.

Win HIER een duoticket voor Anderlecht-Standard van komende zondag. Meedoen kan tot morgenavond!

belga28 reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


 • Nico Demus

  Verleden week in extra time was het nog van Frutos wordt zeker niet de nieuwe trainer ,na 2-3 tegen Geel (jawel) en gekregen punten bij W_Beveren na barslecht voetbal is hij nu wel plots kanshebber,vinden ze geen andere misschien ? Zal ik eens goede transfer zeggen...Hermanneke pakt je boeltje en zet aan,gegarandeerd succes

 • dirk driessens

  Hij wint tegen Beveren de crisis is over en ze gaan Glasgow ook op hun donder geven en standaar ook val bijna in slaap van die man ....

 • Andre Hufkens

  Geen haar op mijn hoofd denkt eraan om naar zoon rommel te kijken !!!

 • Opjcg8000

  VHB met alle respect maar Frutos (een super RSCA speler) is geen trainer voor RSCA. Heb jij de match tegen Beveren gezien?? De cel scouting is toch niet bevoegd?

 • dany Dany Herman

  Zouden beter eens vragen aan de manager hoe ze het doen om steeds hulp te krijgen van scheidsrechters en dit al jaren