Volledig scherm
© Reuters

Kerstmis waarschijnlijk in eigen gezin, zegt De Croo - West-Vlaanderen verbiedt vuurwerk en kerstboomverbrandingen

Het aantal overlijdens door het coronavirus in België komt stilaan op een plateau. Ook de andere cijfers gaan de goede kant uit. Dat blijkt uit nieuwe gegevens van gezondheidsagentschap Sciensano. Herlees alle ontwikkelingen van woensdag 18 november in dit liveblog.

14 reacties

 • Patrick Rasschaert

  2 maanden geleden
  Ik vraag mij af wat de verantwoordelijke politici zullen doen? Zeker weten dat zij samen met hun familie gezellig zullen tafelen en genieten van een kerstfeest terwijl ze de gewone burger verplichten thuis te blijven zonder de familie om hen heen. Gaat de politie ook optreden tegen de politici? Denk het niet zie maar indertijd De Croo die met zijn vrouw ging winkelen met dienstwagen in Kortrijk. Hij kon ongestoord doen wat voor anderen niet mocht. Vriendendienst van Quickie de huichelaar.
 • geert vlietinck

  2 maanden geleden
  Niet over de grens om boodschappen te doen maar die luxepaardjes in Zaventem daar wordt met geen woord over gerept ben benieuwd of men de skiers ook zal aanbevelen om thuis te blijven.
 • Etienne Callebout

  2 maanden geleden
  Meer en meer hebben we het gevoel dat de covid gebruikt wordtom onze vrijheid te beknotten .Avondklok ,geen vuurwerk ,geen kerstboom verbranding deze activiteiten hebben helemaal niets meer te maken met covid .
 • Leo Hoes

  2 maanden geleden
  1,3 miljoen corona doden wereldwijd. De cijfers van de oversterfte zullen veel dichter bij de ware dodentol zitten. Ze zullen ook veel hoger zijn.
 • Roy De Ridder

  2 maanden geleden
  Men roept op om niet naar Nederland te gaan??? Wij blijven hier maar niet iedereen zal zo denken, de regering kan hier wel iets aan doen maarja.
 1. Deze 'Da Vinci van schulden' is het duurste kunstwerk ter wereld
  Play

  Deze 'Da Vinci van schulden' is het duurste kunstwerk ter wereld

 2. Lize Feryn en Guga Baúl testen hoeveel geduld hun partner heeft met deze hilarische prank
  Play
  Da's Liefde

  Lize Feryn en Guga Baúl testen hoeveel geduld hun partner heeft met deze hilarische prank