(Archieffoto)
Volledig scherm
(Archieffoto) © REUTERS

“Kans niet zo groot dat Indiase variant dominant wordt” - Meer dan miljard euro winst voor BioNTech

Het Overlegcomité komt dinsdag opnieuw samen om de coronamaatregelen tijdens de zomer uit te werken. Ondertussen lijkt de daling van het aantal nieuwe coronabesmettingen in ons land te vertragen. Afgelopen week hebben dagelijks gemiddeld 2.983 mensen positief getest op Covid-19, wat slechts 3 procent minder is dan een week eerder.

47 reacties

 • Tony Pauwels

  3 maanden geleden
  Indiase variant vandaag méér dan 50%. Zullen we nu nog eens praten, beste experts?
 • Tony Pauwels

  4 maanden geleden
  Weinig kans dat de Indiase variant dominant wordt?! Ik heb maar twee woorden en een leesteken: wacht maar!
 • christiane dewaele

  4 maanden geleden
  Ja en hoe komt de indische varriant hier. Jawel door essentiële reizen. Want op familiebezoek mag Maar vraag me wel af waarom Belgen nog steeds niet naar Portugal mogen terwijl Nederlanders dit wel kunnen hoewel de besmettingsgraad hoger ligt dan in Belgie. Zou dit komen omdat ze daar kennis hebben van het geklungel en laksheid inzake opvolging door de Belgische regering ?
 • Emi Hergersberg

  4 maanden geleden
  Met een "kans" staan we nergens. Zekerheid is de enige oplossing die moest geboden worden. De verantwoordelijke is de slimmerik die de beslissing nam om studenten in deze tijden naar hier te laten komen, om welke redenen ook. Als die hun komst een uitzondering op de reis-regels was dan zien we weer dat uitzonderingen de regel bevestigen.
 • Paul De Raeymaecker

  4 maanden geleden
  Waarom kan de interval tussen twee prikken van Astra Zenica niet teruggebracht worden tot 6 of 8 weken iplv 12 weken nu. Zoals nu al toegepast in Brussel en Wallonie. Zo zijn mensen nog vlugger volledig beschermd en zijn we meteen van alle heisa rond A-Z verlost.