Ga naar de mobiele website
^ Top

K3-hit 'Alle Kleuren' krijgt make-over

Studio 100
Hanne, Marthe en Klaasje hebben de videoclip van 'Alle Kleuren' in een nieuw jasje gestoken. De K3-hit is al sinds 2000 een van de bekendste nummers van de meidengroep en is nu al aan zijn derde videoclip toe.

De eerste versie van de clip werd opgenomen door de originele K3-bezetting Karen, Kristel en Kathleen. Later brachten Karen, Kristel en Josje een vernieuwde versie uit. Nu hebben dus ook de jongste K3-meiden hun eigen clip.

Het liedje 'Alle Kleuren' is de rode draad doorheen de nieuwe show van K3, die sinds januari in verschillende Belgische zalen te zien is. Daarin ontdekt Marthe dat de kleuren van de regenboog plots verdwenen zijn. Maar zonder regenboogkleuren... geen show! Bewoners van drie andere planeten blijken er met de kleuren vandoor te zijn. De K3-meiden blijven niet bij de pakken zitten en schakelen de hulp in van Captain Space om de kleuren terug te halen en hun regenboog weer te doen stralen.

De eerstvolgende K3-shows vinden op 11 en 12 maart plaats in de Ethias Arena in Hasselt, daarna zijn ze nog te zien in Antwerpen en Oostende.

Meer over3 reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


  • Anonymous

    Men zou hen beter zangles geven

  • Anonymous

    waaaw daar stond ik echt op te wachten... Alweer iets dat ik van mijn wenslijst kan schrappen :)

  • ISABEL FRANCOIS

    Alle kleurrrrrrren van de rrrrrrregenboog.

Meld een bug