Ga naar de mobiele website
^ Top

Journaliste verlaat CNN voor Trump-journaal: "En dat was het échte nieuws"

Trump TV is een feit

Trump TV
De Amerikaanse president Donald Trump heeft zijn oplossing gevonden om de traditionele nieuwsmedia, die hij vaak van 'fake news' beschuldigt, te omzeilen. Zijn campagneteam lanceerde namelijk een eigen wekelijks nieuwsjournaal onder de noemer Trump TV.

Het nieuwsblokje is vanaf nu wekelijks te zien op Facebook en wordt gepresenteerd door Kayleigh McEnany, die afgelopen weekend nog maar opstapte bij CNN.

Het filmpje is vooral een goednieuwsshow over de president. McEnany benoemt de grootste prestaties van de president. Zo heeft ze het in het begin bijvoorbeeld over de één miljoen banen die Trump gecreëerd heeft.

Opvallend is de manier waarop McEnany afscheid nam van de kijkers. "Bedankt om naar ons te kijken iedereen. Ik ben Kayleigh McEnany... en dat is het échte nieuws."

De Washington Post tekent op dat zij tijdens haar "echt nieuws" claims maakt waarrond vraagtekens hangen, zoals de jobcreatie in de eerste zes maanden van Trump als president. "Het is echte spin, op zijn best. En het voelt echt aan als propaganda - of staatstelevisie", klinkt het.
11 reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


 • patrick claeys

  Zal die Kayleigh McEnany dan ook, zoals in Noord-Korea gebeurt, in heldhaftige one-liners, het "beleid van de grote leider" prijzen? En zal ze misschien ook vanachter het decor onder schot worden gehouden voor het geval ze iets verkeerds zou durven zeggen? Goed bezig, die Trump. Wat die al bereikt heeft in 6 maand tijd is ongeloofelijk, toch!

 • JJ81

  Op Trump Tv zullen minder leugens komen dan op CNN of NBC. De propaganda die de globalisten spuwen via media en het schoolsysteem loopt de spuigaten uit. Vergelijkingen met Kim Jong Un zijn belachelijk, dan bestond CNN niet eens.

 • Bart Verheecke

  Zeer beangstigend. Als je achter deze propganda staat ben je helemaal niet goed bij je hoofd.

 • Johny Lapeire

  Beter dit dan de vuile leugens en smeerlapperij van CNN.

 • De kracht van verandering De kracht van verandering

  Haha! Waarom maakt Donald eigenlijk ambras met die halve zool van Noord Korea? Ze passen goed bij elkaar. Ze kunnen misschien samen hun propaganda maken!

Meld een bug