Volledig scherm
© Photo News

Johnson & Johnson belooft eerste vaccindosissen twee maanden vroeger

De coronacijfers in ons land laten opnieuw een gemengd beeld zien: het aantal besmettingen en ziekenhuisopnames is in stijgende lijn, terwijl het aantal overlijdens verder afneemt. Het reproductiegetal bevindt zich wel opnieuw boven de 1, wat erop wijst dat de epidemie aan kracht toeneemt. Intussen gaat de vaccinatiecampagne moeizaam door aanhoudende leveringsproblemen van het AstraZenecavaccin. “Dat is een gigantisch probleem voor het operationeel krijgen van onze vaccinatiecentra, maar ook in de ziekenhuizen en de gehandicaptenvoorzieningen”, zegt Vlaams minister van Welzijn Wouter Beke (CD&V) daarover. 

189 reacties

 • Agnes Andries

  3 dagen geleden
  Hier zat ik op te wachten. Mijns inziens het meest betrouwbare vaccin. Valt wel op dat AZ nu wel ineens de hoeveelheden zou kunnen leveren Met de hete adem van de concurrentie in hun nek gaat alles blijkbaar veel soepeler. Maar ja, proberen gaat mee he.
 • Hilde Eykens

  3 dagen geleden
  Ik zal wel op dit vaccin wachten, een ander komt er bij mij niet in.
 • oswald lambrecht

  3 dagen geleden
  Er zijn vaccins genoeg het is echter onze ministers VDB op kop die niks geregeld krijgen
 • Eric Leysen

  3 dagen geleden
  Politici en experten, statistici en alle anderen die een heel jaar kwamen zeggen wat we niet mochten en die nu alle vaccins bewieroken mogen voor mijn part eerst gevaccineerd worden. Allemaal! Vooraleer dat gebeurt is spuit er niemand iets in mijn lijf!
 • Etienne De Bondt

  3 dagen geleden
  Het zal er vanaf hangen of zuster Ursula afgepingeld heeft of niet, laat u niks wijsmaken zij die het meest betalen hebben voorrang van levering, dat is zo bij Pfizer, AstraZeneca en Moderna zie maar hoever ze in Israël staan en dat zal zo zijn bij alle leveranciers.
 1. Een stoelendans, een zingende dakwerker en een talentvolle tweeling: dit was de vierde aflevering van ‘The Voice van Vlaanderen’
  TV

  Een stoelen­dans, een zingende dakwerker en een talentvol­le tweeling: dit was de vierde aflevering van ‘The Voice van Vlaanderen’

  Opnieuw een avond vol spanning in ‘The Voice van Vlaanderen’. Niet alleen hoopten de kandidaten met hun zangkunsten zo’n begeerde plek in de Knockouts te kunnen versieren, ook de coaches kruisten de degens om de beste talenten in hun team te krijgen. En Laura Tesoro? Die toverde opnieuw een glimlach op het gezicht van een afgewezen kandidaat.
 2. Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Een foundation- of lipstickvlek op je lievelingstas? Wat je ook doet, ga de vlek niet met water te lijf! Zo maak je de schade alleen maar groter. Ook dure wondermiddeltjes hoef je niet in huis te halen. Dé ideale bondgenoot bij lastige vlekken op je leren tas is goedkoper dan je denkt. Meer zelfs, je hebt het vast in huis. Vaseline is afkomstig van petroleum en slaagt er daarom als geen ander in om vuildeeltjes te capteren zodat je ze makkelijk kan verwijderen. Smeer een royale hoeveelheid van de klassieker op de make-up vlek. Laat even inwerken en verwijder het goedje met een vochtige doek. Herhaal indien nodig. Laat de crème een vette glans na op je handtas? Wrijf het overtollige vet weg met een beetje milde detergent op een zachte doek.
 1. Ziekenhuizen slaan alarm: "We komen in derde golf terecht"
  Play

  Ziekenhui­zen slaan alarm: "We komen in derde golf terecht"

 2. Ouders verongeluk­te Loes: “We hebben de chauffeur vastgepakt, het is zijn schuld niet"
  Play

  Ouders verongeluk­te Loes: “We hebben de chauffeur vastgepakt, het is zijn schuld niet"