Fouad Akrich.
Volledig scherm
Fouad Akrich. © RV

Jihadist door Turkije overgeleverd aan België

Syriëstrijder Fouad Akrich is overgebracht naar een Belgische gevangenis. Justitie nam eerder zijn Belgische nationaliteit af, maar toch kon Turkije hem uitleveren, zo bericht De Morgen zaterdag. 

17 reacties

 • Lucien Raes

  2 maanden geleden
  Men moet in deze de advocaten niet beschuldigen. Zij doen hun job als zelfstandige. Maar de heren en dames rechters benoemd voor het leven hebben altijd het laatste woord. En die kennen de wetten van het Belgische volk niet zo goed als de advocaten. En dat is het probleem. Niet de advocaat spreekt recht, wel de rechter. En dus ja, arm België. 
 • Eddy Douwen

  2 maanden geleden
  Ga nog een gevangenis bij huren in Nederland ,wij zullen de huur wel ophoesten.en als ze vrij komen nog een ocmw huisje en leefgeld geven ,hoe is het mogelijk dat de dikbetaalde politiek hier geen paal en perk aanstelt ,maar ja dan moeten ze hun nek uitsteken ,liever met wat gemakkelijke dossiertjes bezig houden en voor de rest hun kop in't zand steken ,veel bla bla bla en gemakkelijk hun hoge lonen ontvangen ,arm BELGIE
 • Bert De Bruin

  2 maanden geleden
  Advocaten moeten de daden van hun client verdedigen en niet de mazen en mogelijkheden in de wet uitpluizen.
 • paul holemans

  2 maanden geleden
  dat die damen nog in de spiegel durft te kijken zou me verbazen.geen greintje respect voor zijn echte landgenoten op wiens kosten hij heeft gestudeerd.shame on you. 
 • johan vankeirs

  2 maanden geleden
  Ik vrees dat de advocaten alle achterpoortjes gebruiken waar de wetgever faalt. Volgens mij is geen enkele wet gemaakt ZONDER achterpoorten en daar maken criminelen gretig gebruik van ten koste van onze sociale kassen die ondertussen stilaan leeg geraken. 
 1. Verveelde baby amuseert zich met mondmasker van mama
  Play

  Verveelde baby amuseert zich met mondmasker van mama

 2. Een 300 jaar oude eik verplaatsen door een stad? Dat doe je zo
  Play

  Een 300 jaar oude eik verplaat­sen door een stad? Dat doe je zo