Volledig scherm
© HLN LIVE

J&J denkt coronavaccin in maart beschikbaar te hebben - Voorraden mondmaskers aangevuld

Uit een in het Staatsblad gepubliceerd ministerieel besluit blijkt dat alle geldende coronamaatregelen verlengd worden tot 1 maart. Ons land bereidt zich ondertussen voor op een massale vaccinatiecampagne. Meerdere locaties waar inentingen kunnen plaatsvinden, zijn al bekend. Herlees hier alle ontwikkelingen van woensdag 13 januari over het coronavirus.

56 reacties

 • jan janssens

  1 week geleden
  Iedereen weet wat er op ons afkomt, maar de dames en heren politici sturen ons met de fanfare op kop verder richting afgrond. De vaccinatiecentra zullen snel noodhospitalen worden.
 • Linda MOENS

  1 week geleden
  Nu er varianten beginnen te circuleren van het covid-19 virus zullen er zeker géén versoepelingen komen de eerst volgende wéééken. Tussen de woorden en regels in van de specialisten kan je dit afleiden. De schrik zit er weer behoorlijk in. Verstrengen kan niet meer, alle opties zijn opgebruikt zonder dat het virus aan kracht inboet. De laatste strohalm is het vaccin, hopelijk kan het ook de nieuwe varianten aan besmetting te niet doen.
 • jurgen De knijf

  1 week geleden
  Ze mochten ze nooit niet opengedaan hebben in juli dan waren we er nu misschien vanaf! Alleen essentiële doorlaten. Om de bevoorrading van de winkels. Als het juist maar dat is, is dat makkelijk te controleren en ook testen.
 • Ronny Van Wijngaerden

  1 week geleden
  Dromen mag maar je weet dat dromen bedrog zijn.
 • johan lanoot

  1 week geleden
  Wie de grenzen wil sluiten moet ook de ondernemingen en winkels sluiten want die kunnen dan niet meer bevoorraad worden.
 1. Ooit de favoriet van Hollywood, nu woont Josh Hartnett in Surrey: "Ze boden me 100 miljoen, maar ik zag al te veel mensen verdrinken in hun rijkdom”
  PREMIUM
  Celebrities

  Ooit de favoriet van Hollywood, nu woont Josh Hartnett in Surrey: "Ze boden me 100 miljoen, maar ik zag al te veel mensen verdrinken in hun rijkdom”

  Jarenlang was Josh Hartnett (42) zowat de populairste acteur in Hollywood. Een tieneridool met de perfecte looks, die bovendien ook nog eens een aardig stukje kon acteren. Van Sofia Coppola (‘The Virgin Suicides’) over Sir Ridley Scott (‘Black Hawk Down’) tot Brian De Palma (‘The Black Dahlia’): alle regisseurs wilden hém voor hun camera en waren bereid om daar grof geld voor te betalen. Maar Hartnett zelf, die wilde vooral weg uit Hollywood. “Als je aan de top wil blijven, moet je je hele leven over je schouder kijken.”
 2. Tijd voor een nieuwe smartphone? Dit zijn momenteel de best beoordeelde (van 150 tot 650 euro)
  Multimedia

  Tijd voor een nieuwe smartphone? Dit zijn momenteel de best beoordeel­de (van 150 tot 650 euro)

  Er verschenen in eerste twee maanden van 2021 vooral budgettoestellen, in afwachting van de grote golf aan nieuwe high-end smartphones die dit voorjaar weer zal uitkomen. Het is dus de vraag of dit een goed moment is om een nieuwe telefoon te kopen, maar je kunt wel je voordeel doen met een model van vorig jaar tegen een lagere prijs. Onze techredacteur tipt de toestellen die de beste reviews kregen, in stijgende volgorde van prijs.
 1. Dit is de ongelofelijk schattige Ponkey de shezel
  Play

  Dit is de ongelofe­lijk schattige Ponkey de shezel

 2. In Wuhan zijn de rollen een jaar later omgedraaid: "Het is nergens zo veilig als hier"
  Play

  In Wuhan zijn de rollen een jaar later omgedraaid: "Het is nergens zo veilig als hier"