Volledig scherm
© HLN LIVE

J&J denkt coronavaccin in maart beschikbaar te hebben - Voorraden mondmaskers aangevuld

Uit een in het Staatsblad gepubliceerd ministerieel besluit blijkt dat alle geldende coronamaatregelen verlengd worden tot 1 maart. Ons land bereidt zich ondertussen voor op een massale vaccinatiecampagne. Meerdere locaties waar inentingen kunnen plaatsvinden, zijn al bekend. Herlees hier alle ontwikkelingen van woensdag 13 januari over het coronavirus.

56 reacties

 • jan janssens

  2 weken geleden
  Iedereen weet wat er op ons afkomt, maar de dames en heren politici sturen ons met de fanfare op kop verder richting afgrond. De vaccinatiecentra zullen snel noodhospitalen worden.
 • Linda MOENS

  2 weken geleden
  Nu er varianten beginnen te circuleren van het covid-19 virus zullen er zeker géén versoepelingen komen de eerst volgende wéééken. Tussen de woorden en regels in van de specialisten kan je dit afleiden. De schrik zit er weer behoorlijk in. Verstrengen kan niet meer, alle opties zijn opgebruikt zonder dat het virus aan kracht inboet. De laatste strohalm is het vaccin, hopelijk kan het ook de nieuwe varianten aan besmetting te niet doen.
 • jurgen De knijf

  2 weken geleden
  Ze mochten ze nooit niet opengedaan hebben in juli dan waren we er nu misschien vanaf! Alleen essentiële doorlaten. Om de bevoorrading van de winkels. Als het juist maar dat is, is dat makkelijk te controleren en ook testen.
 • Ronny Van Wijngaerden

  2 weken geleden
  Dromen mag maar je weet dat dromen bedrog zijn.
 • johan lanoot

  2 weken geleden
  Wie de grenzen wil sluiten moet ook de ondernemingen en winkels sluiten want die kunnen dan niet meer bevoorraad worden.
 1. David krijgt de schrik van zijn leven: zes leeuwen liggen op het terras van zijn vaders woning
  Play

  David krijgt de schrik van zijn leven: zes leeuwen liggen op het terras van zijn vaders woning

 2. Racistische man vernielt buurtwinkel van Afghaanse migrant: "Al-Qaeda, Osama!"
  Play

  Racisti­sche man vernielt buurtwin­kel van Afghaanse migrant: "Al-Qae­da, Osama!"