Je raadt nooit waar Justin Bieber heel wat van zijn hits schrijft

BBC Radio 1
Justin Bieber (22) heeft het publiek een zeldzame blik gegeven op zijn mansion in Los Angeles. Een journaliste van de Engelse zender BBC Radio 1 mocht langs gaan een kreeg een rondleiding in tuin, waar ze onder meer een visvijver, een gigantische waterglijbaan en een basketterrein zag. Én de plaats waar Justin het liefst muziek schrijft als hij buiten is. En dat bleek een onverwachte plek.

Opmerkelijk: Bieber brengt nog flink wat tijd door thuis, zeker als hij nummers schrijft. En als hij dat doet, spendeert hij veel tijd op een kleine boot die aangemeerd ligt op zijn visvijver. Daar trekt hij zich dan terug met zijn smartphone en laat hij de inspiratie komen.

BBC Radio 1
BBC Radio 1

"Als ik tour heb ik niet veel tijd om te schrijven", vertelt hij nog. "Dan probeer ik te focussen op de shows zelf en op mijn conditie: trainen en gezond eten. Dat zijn niet de beste omstandigheden om nieuw materiaal te schrijven. Dat doe ik dan hier, thuis."

Vissen
Bij zijn vrijetijdsbestedingen blijken vissen, wandelen, basket spelen en een duik nemen in het zwembad. Op de onderstaande foto's zie je zijn tuin, glijbaan en basketterrein. Het filmpje van het bezoek van BBC Radio 1 werd in vier dagen tijd al bijna anderhalf miljoen keer bekeken.

Een kleurrijke krokodil aan de visvijver van Bieber.
BBC Radio 1 Een kleurrijke krokodil aan de visvijver van Bieber.
De waterglijbaan in zijn tuin.
BBC Radio 1 De waterglijbaan in zijn tuin.
Met zijn hondje Ted.
BBC Radio 1 Met zijn hondje Ted.
Een balletje gooien aan de basketring.
BBC Radio 1 Een balletje gooien aan de basketring.
BBC Radio 1 hangs out at Justin Bieber's House