De familie van Wibe Bijls en Jessy Dewildeman bezochten de plek van het ongeval.
Volledig scherm
PREMIUM
De familie van Wibe Bijls en Jessy Dewildeman bezochten de plek van het ongeval. © PN/RV

Italiaan (53) die Jessy (24) en Wibe (25) aanreed, was onder invloed van drank en drugs en reed zonder rijbewijs: “Het was donker, ik heb ze echt niet gezien”

“Het was donker, ik heb ze echt niet gezien”, dat verklaarde de Romeinse Francesco M. (53), de chauffeur die vluchtmisdrijf pleegde nadat hij Jessy Dewildeman (24) en Wibe Bijls (25) omver maaide. De man zat onder invloed van drugs en alcohol achter het stuur. En hij reed zonder rijbewijs rond, dat werd eerder al ingetrokken nadat hij onder invloed achter het stuur betrapt was. M. — ook geen onbekende voor de politie — is gearresteerd en zit nu in de cel.

  1. STREAMINGTIPS. Fan van ‘The Last of Us’? Met deze zes titels bent u klaar voor de grote zombie-apocalyps
    TV

    STREAMING­TIPS. Fan van ‘The Last of Us’? Met deze zes titels bent u klaar voor de grote zom­bie-apocalyps

    Het tv-jaar heeft z’n schrikwekkende start niet gemist dankzij de populaire tv-adaptatie van ‘The Last of Us’ op Streamz. De HBO-reeks met Pedro Pascal in de hoofdrol schetst een geloofwaardig beeld van hoe schimmels in combinatie met de opwarming van de aarde de mensheid kunnen infecteren en zo een zombie-pandemie kunnen inluiden. De reeks doet de honger naar meer realistische zombiefilms en -reeksen met een apocalyptisch kantje alleen maar toenemen. En met deze zes alternatieven is die week wachten op een nieuwe aflevering van ‘The Last of Us’ zo om(bie).