It-girls bekroond op de Stylight Awards, voeg ze toe aan je Instagramlijstje

Stylight
Gisteren werden in Berlijn tijdens de Berlin Fashion Week de Stylight Awards uitgereikt. Deze awards gaan naar influencers op vlak van mode, beauty, lifestyle en digital. Weer nieuwe namen om te volgen op Instagram dus...

Fashion influencer van het jaar

Volgens de jury van Stylight, waarin onder andere actrice en fashionista Mischa Barton zetelde, gaat die eer naar Candela. Candela is een Italiaanse socialite en de beste vriendin van wereldberoemde blogger Chiara Ferragni. Candela is moeder van twee schattige dochtertjes en schrijft voor het high end magazine Lampoon. Haar account barst van de inspirerende outfitposts. Altijd een beetje gek, eerlijk en zo mooi.

Stylight

Lifestyle influencer van het jaar

Die eer ging deze keer naar gezondheidsgoeroe Madeleine Shaw (26). De Britse heeft al twee boeken uit met gezonde recepten en oefeningen Get The Glow en Ready, Steady, Glow. Het is de eerste keer dat ze een award wint, dus ze was aandoenlijk blij met de prijs. Volg de stralend gezonde Madeleine hier op Instagram.

Madeleine Shaw
Stylight Madeleine Shaw

Beauty influencer van het jaar

De mooiste beautyposts kwamen dit jaar van Farina Opoku op haar blog en accounts Nova Lana Love. Farina deed al campagnes voor M.A.C., L'Oréal en Remington en heeft zo'n 75K trouwe volgers op Snapchat en meer dan 415K op Instagram. Volg haar voor dagelijkse beautyinspiratie.

Farina Opoku
Stylight Farina Opoku

Overige prijzen gingen nog naar de Zwitserse streetstyle fotograaf Yvan Rodic voor zijn Snapchat agenschap A Little Nation en naar actrice Alexandra Maria Lara die een eigen Barbiepop in ontvangst mocht nemen als Duits Barbie Stijlicoon van het jaar.

Stylight is een Europese mode content company & e-shop met afdelingen in 15 landen.