Beeld ter illustratie
Volledig scherm
Beeld ter illustratie © Photo News

Israël vaccineert kinderen van 5 tot 11 jaar - Vandenbroucke wil extra maatregelen voor nachtleven

Op de afdelingen intensieve zorg in ons land is de kaap van 500 patiënten opnieuw overschreden. Minister van Volksgezondheid Frank Vandenbroucke (Vooruit) pleit voor extra maatregelen in het nachtleven. Dat heeft hij gezegd aan VTM NIEUWS. In Nederland gelden sinds zaterdag voor minstens drie weken strengere maatregelen om het aantal coronabesmettingen in het land terug te dringen. Herlees al het nieuws over het coronavirus van zondag 14 november in dit liveblog.

 1. Biden corrigeert uitschuiver over Oekraïne na felle kritiek

  Biden corrigeert uitschui­ver over Oekraïne na felle kritiek

  President Joe Biden heeft donderdag beklemtoond dat elke overschrijding van de Russisch-Oekraïense grens door Russische troepen in zijn ogen "een invasie" betekent. En dat dit ernstige consequenties met zich mee zal brengen. Vicepresident Kamala Harris was al in de media verschenen om te zeggen dat de Verenigde Staten Rusland met zeer zware kosten en consequenties zal opzadelen, als president Poetin van Rusland een inval in Oekraïne beveelt.
 2. Buurt doet wanhopige oproep voor vermiste... gans Charles: “Mijn zoontje begon te huilen toen hij het nieuws vernam”
  Oostkamp/Sint-Michiels

  Buurt doet wanhopige oproep voor vermiste... gans Charles: “Mijn zoontje begon te huilen toen hij het nieuws vernam”

  “Normaal staat Charles ons altijd op te wachten, maar nu is het hier enorm stil.” De buurtbewoners van de visvijver langs de Sint-Michielsestraat, op de grens van Sint-Michiels en Oostkamp, hebben een opvallend opsporingsbericht verspreid. De tamme gans die al 25 jaar in hun buurt leeft, blijkt plots verdwenen. “Iemand moet hem meegenomen hebben, maar wie?”, zegt Riwke Dupont.