TIENEN-vaccinatie ziekenhuis
Volledig scherm
TIENEN-vaccinatie ziekenhuis © Bollen

Israël begint nu al tieners te vaccineren - "Tweede vaccinatie geeft meer bijwerkingen”

De eerste grote uitbraak van de Zuid-Afrikaanse coronavariant is een feit in ons land. In Oostende hebben minstens 15 mensen positief getest op de variant. Volg alle ontwikkelingen over het coronavirus in onze liveblog.

26 reacties

 • FRANÇOIS GORIS

  1 maand geleden
  Ik denk dat wij nu wel eens eerst aan ons eigen vaderland moeten denken ,hoeveel mensen zijn hier al gestorven aan het virus en zullen nog sterven? kan Belgie dit alles wel betalen?dan zullen we maar even zwijgen zeker over de landen waar niet gewerkt word en die de vaccins niet kunnen betalen ,als wij geen belastingen betalen kan ons land dit ook allemaal niet betalen en ik denk dat er hier ook al wel armoe genoeg is
 • Darwin Carn

  1 maand geleden
  Er zijn hier blijkbaar veel kenners. Die vaccins die er liggen zijn voor de mensen die hun 2de dosis moeten krijgen. Die liggen daar niet voor niks he. Moeten wij nu ook al vaccins betalen voor de armere landen? Ik denk het niet, dat ze hun plan trekken.
 • Catherine Thomas

  1 maand geleden
  Ze hebben het nog niet door of net wel dat vaccin niks zal uitmaken.. En dan wijzen ze met vingerke naar mensen die het vaccin niet willen of kunnen nemen. Want de regering is goed in verdeeldheid zaaien. Smijt alles open zoals het was je hebt mss effe meer zieken maar we zullen eens zo rap erdoor zijn.. Maar ja dat staat niet in de 2de agenda van de regeringsleiders...
 • patrick bockstael

  1 maand geleden
  Kunnen we een keer stoppen met zeuren over de jeugd en hun problemen? IEDEREEN herft last van dit corona-tijdperk. Stellen jullie voor ons ook gratis psychologische bijstand voor? Nee zeker. De jeugd is de bende die er in grote mate mee voor zorgt dat de cijfers niet dalen, ze trekken zich niks aan van de regels. En dan nog wat speciale aandacht krijgen? Grap van het jaar.
 • Carl Van der Cruyssen

  1 maand geleden
  Al eens gedacht aan die landen die geen vaccin kunnen betalen voor hun bevolking.
 1. Tate en Philip konden geen kinderen krijgen. Toen adopteerden ze een embryo
  Play

  Tate en Philip konden geen kinderen krijgen. Toen adopteer­den ze een embryo

 2. Protest tegen 'satanische inzending' voor Songfestival
  Play

  Protest tegen 'satanische inzending' voor Songfesti­val