Illustratiebeeld.
Volledig scherm
Illustratiebeeld. © AFP

Inreisverbod uit landen met “heel hoog risico” opgeheven nu deltavariant in België domineert

België heeft het inreisverbod voor landen met “heel hoog risico” opgeheven. Nu de delta­variant hier volledig domineert, had dat verbod amper nog zin, zo melden de kranten van Mediahuis zaterdag.

 1. Klassiek spaarboekje bij grootbank? Dan verdubbelen je spaarcenten na… 636 jaar
  Spaargids.be

  Klassiek spaarboek­je bij grootbank? Dan verdubbe­len je spaarcen­ten na… 636 jaar

  De rente op onze spaarboekjes is al lang geen vetpot meer. Bij de wettelijke minimumrente voor gereglementeerde spaarrekeningen, die de meeste grootbanken hanteren, duurt het liefst 636 jaar vooraleer je spaarcenten verdubbelen. Wie kiest voor spaar- of beleggingsproducten met een hoger rendement, slaagt er mogelijk wel nog in om bij leven zijn kapitaal met 100% te zien aangroeien. Spaargids.be beschrijft hoe dat kan.
 2. Vijf HLN-reporters over het gevoel gevaccineerd te zijn: “Samen met die prik lijkt wel een groeiende prikkelbaarheid geïnjecteerd”
  PREMIUM

  Vijf HLN-reporters over het gevoel gevacci­neerd te zijn: “Samen met die prik lijkt wel een groeiende prikkel­baar­heid geïnjec­teerd”

  Hoera! We schoten dan wel wat traag uit de startblokken, maar de afgelopen maanden liep de vaccinatiecampagne als een trein. Sinds deze week zijn 80% van alle volwassen Vlamingen volledig gevaccineerd en daarmee lijkt de weg naar de vrijheid steeds dichterbij te komen. Maar wat doet het met een mens? Met welk gevoel blijven we achter? Vijf HLN-reporters blikken terug en vooruit na hun vaccinatie.